Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Predsednik Barcelone obljublja, da bo Messi bo kariero končal v njegovem klubu

Deli na:
Predsednik Barcelone obljublja, da bo Messi bo kariero končal v njegovem klubu

Foto: Profimedia

Potem ko so se prejšnji teden španski mediji razpisali o tem, da je najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi prekinil pogovore o podaljšanju pogodbe s katalonskim velikanom Barcelono, je predsednik kluba Josep Maria Bartomeu izjavil, da bo Messi končal kariero pri tem klubu.

V nedeljo je Barcelona v derbiju 34. kroga la lige zanesljivo premagala Villarreal, Bartomeu pa je po tekmi izjavil, da bo kapetan Barcelone Messi ostal v klubu do konca kariere in s tem zavrnil špekulacije, da se 33-letni Argentinec seli drugam.

"Messi je dejal, da bo nogometno kariero končal v Barceloni. Ne želim iti v podrobnosti, ker smo trenutno osredotočeni na tekmovanja in imamo pogovore s številnimi igralci, a Messi nam je pojasnil, da želi ostati pri nas. V njegovih igrah bomo še dolgo lahko uživali," je dejal Bartomeu v nedeljo pozno zvečer po zmagi s 4:1 nad Villarrealom.

Radijska postaja Cadena Ser je pred dnevi objavila vest, da je Messi izrazil nezadovoljstvo nad načinom vodenja kluba in da je prekinil pogovore o podaljšanju pogodbe. Argentinskemu virtuozu sicer pogodba z blaugrano poteče prihodnje poletje.



Štiri kroga pred koncem državnega prvenstva Barcelona za štiri točke zaostaja za madridskim Realom, ki je v nedeljo v gosteh z 1:0 premagal Athletic Bilbao, spet z zadetkom z bele točke, ki je bil v korist belega baleta dosojen po naknadnem pregledu videoposnetka (VAR). Na isti tekmi pa je VAR zavrnil pritožbo domačih igralcev za enajstmetrovko v njihovo korist.

Bartomeu se je obregnil tudi na dogajanje na tej tekmi. "Spremljal sem tekmo v Bilbau in, čeprav to nerad rečem, bom še enkrat ponovil: VAR se ne uporablja pošteno, odkar smo se vrnili na igrišča po koronavirusnem premoru. Zdi se, da se prek tehnologije vedno favorizira eno in isto ekipo," je menil Bartomeu.

Real Madrid, ki je pred nadaljevanjem sezone zaostajal za Barcelono, je obe svoji zadnji tekmi, proti Getafeju in Athleticu, dobil z 1:0 po dosojenih kazenskih strelih.