Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pomočnik, ki se mu ne more upreti niti kulinarični mojster, chef Bine Volčič

Deli na:
Pomočnik, ki se mu ne more upreti niti kulinarični mojster, chef Bine Volčič

Foto: Gorenje

Ste si že od nekdaj želeli pomočnika v kuhinji, ki bi ga odlikovali izjemna moč in hitrost ter bi vam lahko pomagal pri še tako zahtevnih opravilih? Power Blender, večnamenski mešalnik iz Gorenja, vas bo navdušil z neverjetno močjo in vsestransko uporabo. Z njim boste prihranili čas in na enostaven način najdražjim pripravili raznovrstne namaze, sadne in zelenjavne pireje, sladolede ter svilnate napitke, tudi iz najtrših sestavin.

Srce mešalnika predstavlja njegov motor, ki s 1500 W moči zagotavlja, da še tako trde sestavine zmeša v enakomerno teksturo odličnega namaza, fino svilnato tekočino ali celo prah. Nič več se ne boste trudili z drobljenjem ledu, odmrzovanjem zelenjave, rezanjem trših sestavin na manjše kose ali razkoščičevanjem sadja. Power Blender iz Gorenja bo za vse poskrbel namesto vas.

Njegovo neverjetno močno rezilo iz nerjavnega jekla bo z lahkoto zdrobilo led, utekočinilo vaše najljubše sadje in zelenjavo, pa čeprav zamrznjeno, peške pa bo povsem zmlelo v enakomeren prah. S 30.000 vrtljaji na minuto vam bo v pomoč pri izdelavi namazov iz oreščkov in semen, sadnih ali zelenjavnih pirejev ali gostih juh, osvežilnih napitkov ali koktajlov, jutra pa vam bo polepšal s sveže zmleto kavo. Navdušil bo tudi vse, ki želijo za svoje najdražje poskrbeti s polnovrednimi, vitaminov in mineralov polnimi veganskimi, vegetarijanskimi ali obroki brez glutena ali mlečnih sestavin. Izbirate lahko med šestimi prednastavljenimi programi, ali pa čas in hitrost mešanja nastavite po lastnih željah in tako pripravite svoj popoln recept za najljubšo jed ali pijačo.

Izjemen večnamenski mešalnik, Gorenje Power Blender, priporoča tudi vsem dobro poznan kulinarični mojster, chef Bine Volčič, ki je za vse obiskovalce spletne strani www.gorenje.si razkril kar 8 izbranih receptov, pripravljenih s Power Blenderjem. Gorenje pa bo vsem ljubiteljem vrhunske kulinarike, ki bodo v času med 15. 3. in 15. 6. 2016 kupili Power Blender, podarilo 3-mesečni dostop do kuharskega portal chefa Bineta Volčiča in jim tako omogočilo še večje kuharske užitke in dih jemajoče, vitaminov polne jedi.