franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Počitnice v naravi v najlepših kotičkih Slovenije

Deli na:
Počitnice v naravi v najlepših kotičkih Slovenije

Privoščite si pomladni oddih na prostem - od Bleda do Obale, Slovenija vabi. - Foto: AdobeStock

Izkoristite sončne žarke za sproščujoč oddih v objemu narave v najlepših kotičkih Slovenije! Zbujajte se ob romantičnih meglicah nad Blejskim jezerom, z vonjem morja in oglašanjem galebov, razgledom na mogočni ptujski grad, ki bo prebudil zmagovalca v vas, ali s pogledom na umirjene panonske ravnice, ki vas bo pospremil k notranjem ravnovesju.

Ne le, da vas v pomladnih mesecih čaka narava odeta v sveže barve, razvajamo vas tudi z ugodnimi  cenami za namestitve v objemu narave, v katerih lahko skupaj z vami uživajo tudi vaši hišni ljubljenčki.

Prednosti oddiha v apartmajih ali mobilnih hišicah:

•    Stran od hotelskega vrveža
•    Zunanja terasa za uživanje v kavici na svežem zraku
•    Ko vas zlakotni, kuhinjska niša za obrok »na hitro« poskrbi!
•    Hišni ljubljenčki dobrodošli

HIŠNIM LJUBLJENČKOM PRIJAZNE NAMESTITVE SAVA HOTELS & RESORTS

Terme 3000 – Moravske Toplice

Preživite nepozaben oddih v objemu prekmurskih ravnic in si rezervirajte bivanje v udobnih hišicah Prekmurske vasi Ajda, ki so jih navdahnile cimprače, tipične prekmurske hiške. Oddih z vašimi ljubljenčki stran od hotelskega vrveža lahko preživite tudi v Apartmajskem naselju Prekmurska vas ali v Kampu Terme 3000, ki je odprt vse leto. Vse omenjene namestitve so le nekaj korak oddaljene od enega največjih vodnih parkov v Sloveniji, kjer vas čaka zabava za vso  družino.

Foto: Bor Dobrin - Prekmurska vas Ajda

Terme Ptuj

Doživite udoben oddih v objemu narave in preizkusite naše sodobne mobilne hišice v kampu Terme Ptuj, primerne za do 5 oseb. Vse leto je odprt tudi Kamp Terme Ptuj , ki leži ob reki Dravi, le lučaj od najstarejšega slovenskega mesta Ptuj. Posebno doživetje pa je zagotovo tudi bivanje v glampingu Vinska vas vas pričakuje 8 velikih vinskih sodov, v katerih smo uredili spalni prostor za 2 osebi.

Foto: Bor Dobrin - Sodobne mobilne hišice v kampu Terme Ptuj

Sava Hoteli Bled

Na Bledu vas z vašimi kosmatinci pričakujemo v 5-zvezdičnem ekološkem kampu najvišje kategorije - Kampingu Bled, ki leži na umirjeni zeleni lokaciji ob vznožju Julijskih Alp, na obrobju edinstvenega Triglavskega narodnega parka in tik ob obali Blejskega jezera. Spanje v naravi pa dobi prav poseben pomen, če se odločite za oddih v ljubkih lesenih hišicah v Glampingu Bled, kjer so hiške zgrajene iz ekološkega neobdelanega macesnovega lesa in krite z macesnovimi skodlami, ali v sodobnih in estetsko oblikovanih družinskih mobilnih hišicah na robu gozda, ki so malce dvignjene nad okolico in ponujajo čudovit razgled, gostom pa omogočajo vso zasebnost in udobje.

Foto: Nika Mo - Gozdne Vile Glamping Bled

Slovenska Obala

Če se radi zbujate ob zvoku morskih valov, potem vam priporočamo počitnice s 4-nožimi prijatelji v udobnih prenovljenih Apartmajih Salinera, ki se nahajajo na hribčku z razgledom na Strunjanski zaliv, v katerem lahko uživate kar z balkona ali terase. Gostom apartmajev so na voljo vse storitve letovišča Salinera – poleg sprostitve v bazenih z morsko vodo tudi poživljajoči wellness tretmaji ter razvajanje v lokalni kulinarični ponudbi. Tisti, ki oddih radi preživljate še bližje naravi, pa obiščite naš Kamp Lucija, ki leži na polotoku Seča v Portorožu, v njem pa se lahko vsako jutro zbujate s pogledom na neskončno modrino! Kamp je opremljen z lastno trgovino, primeren pa je tako za tiste, ki prihajajo v kamp z avtodomi, kot tudi tiste, ki radi šotorijo.

Foto: Bor Dobrin - Premium Apartmaji Salinera

AKTIVNO ODKRIVANJE NAJLEPŠIH KOTIČKOV SLOVENIJE

V Sava Hotels & Resorts ne mine dan, da se naravi ne bi zahvalili za njeno radodarnost. Čudovito okolje, v katerem se nahajajo naša letovišča, ter blagodejna klima, ki omogoča celoletno aktivnost na svežem zraku, navdušujeta naše aktivne goste. Naj gre za odkrivanje neskončnih prekmurskih ravnic in slikovite slovenske Obale na kolesu, osvajanje vršacev na Bledu in pohodništvo po slikovitih gričih panonske Slovenije, jogo z razgledom na najstarejše slovensko mesto in enega najlepših jezer na svetu ali vodene vadbe na enem od naših kopališč – v Sava Hotels & Resorts nam idej za aktivnosti nikoli ne zmanjka!

Foto: Bor Dobrin - Kolesarjenje po Goričkem

Ugodne ponudbe za nepozaben izven-sezonski aktivni oddih v najlepših kotičkih Slovenije

Izkoristite prednosti počitnikovanja izven sezone v nastanitvah v objemu narave! Izberete lahko tudi ugodne pakete skupaj s polpenzionom, kot sta paket Ugodno na oddih v Termah Ptuj in paket Morski oddih v Salinera resortu v Strunjanu. Paket Termalni užitki pa obljublja ugodnejše bivanje s polpenzionom v Termah 3000.