Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

tovornjak, delovni stroj, šmarje-sap Svet24.si

FOTO: To je prizorišče včerajšnje nesreče na ...

liridi, nebo, meteorji, meteorski dež, vrh hatu Svet24.si

Ne zamudite prvega letošnjega meteorskega dežja

patra p prsi Njena.si

Petra pod nož, operacija trajala dlje od načrtov

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

Magazin

Po včerajšnjem uspehu Urše Bogataj danes Slovenke merijo na zmagovalni oder

Deli na:
Po včerajšnjem uspehu Urše Bogataj danes Slovenke merijo na zmagovalni oder

Foto: Bobo - Urša Bogataj skače v Ljubnem.

Smučarske skakalke danes na Ljubnem ob Savinji čaka druga od treh tekem svetovnega pokala, premierna ekipna tekma pod Rajhovko, ki je obenem zadnja generalka za bližnje svetovno prvenstvo v Seefeldu. Po petkovem tretjem mestu Urše Bogataj, ki je ekipi odnesel del bremena pred domačim občinstvom, Slovenke danes spet merijo na zmagovalni oder.

Slovenijo bodo danes zastopale petkova junakinja Bogatajeva, Nika Križnar, Špela Rogelj in Jerneja Brecl, katerih cilj so stopničke, poudarja selektor Zoran Zupančič.

Slovenske skakalke so uspešno začele ljubenski trojček tekem, saj so že na prvi od treh izpolnile zastavljeni cilj in prišle do stopničk. "To sem si želela že nekaj časa, vesela sem, da se mi je končno 'poklopilo'. To je res nekaj posebnega, tu je moja družina, moji najbližji, to je nekaj najlepšega," je bila po uspehu kariere vesela 23-letna Bogatajeva.

S še tretjo tekmo na Ljubnem, prvo ekipno, so domače skakalke dobile novo priložnost za odličja, obenem pa bo lepa generalka za novost Mednarodne smučarske zveze (Fis) na bližnjem nordijskem svetovnem prvenstvu v Seefeldu. Zveza Fis je namreč na koledar SP prvič uvrstila tudi ekipno tekmo skakalk, ki bo 26. februarja.

Loading...