mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Panika v Dallasu: bo Luka Dončić lahko igral?

Deli na:
Panika v Dallasu: bo Luka Dončić lahko igral?

Foto: Reuters

Do sedaj v prvem krogu končnice severnoameriške košarkarske lige NBA med Dallas Mavericks in Los Angeles Clippers nič ni moglo zaustaviti Luke Dončića v dresu teličkov. Na tretji tekmi dvoboja je dosegel zanj rekordnih 44 točk. Zdaj pa ga je vodstvo Dallasa zaradi bolečin v predelu vratu dalo na seznam vprašljivih za nedeljsko četrto tekmo.

Dončić je že na tretji tekmi dvoboja, ki so jo Clippers dobili s 118:108 in zaostanek zmanjšali na 1:2 v zmagah, ob polčasu prejel zdravniško posredovanje rame, a je sam pozneje povedal, da rama ni težava.

Dončić je prvič začutil bolečine v predelu vratu okoli polčasa. Nato se mu je bolečina preselila nižje dol po roki, zato je imel prevezana ramo in vrat, ko je prejel masažo, pišejo pri Dallas Morning News.

"Čudno je," je dejal Dončić za omenjeni časnik: "Ne vem, kako bi to opisal. Potrebujem malo masaže, malo počitka, in upam, da bom spet dober."

Kljub bolečinam je Dončić v drugem polčasu dosegel 18 točk, deset v zadnji četrtini, in tekmo končal še s po devetimi skoki in podajami.

Na seznamu poškodovanih pri Dallasu je JJ Redick (poškodba ahilove tetive), ki še ni zaigral v končnici, vprašljiv je še vedno Maxi Kleber (poškodba ahilove tetive).