Revija Reporter
Magazin

Nove kriptovalute, ki imajo možnost 10-kratnega donosa v 2024

Oglasno sporočilo
1.944

12. jun. 2024 12:03 Osveženo: 14:51 / 12. 6. 2024

Deli na:

Razpoloženje na trgu narašča, saj se Bitcoin približuje svoji najvišji vrednosti, kar bi lahko vlagateljem omogočilo pravočasen vstop za nakup kriptovalut. V tem članku zato predstavljamo pet najboljših novih kriptovalut, ki bi lahko doživele 10-kratno rast.

1. PlayDoge

Naš najboljši izbor kriptovalut, ki bi lahko doživel 10-kratni donos, je PlayDoge. PlayDoge, ki prepleta viralno privlačnost meme kovancev in uporabnost funkcije Play-to-Earn (P2E), je s polno paro vstopil na trg.

Projekt, ki je trenutno v predprodaji, je v samo desetih dneh zbral neverjetnih 2,5 milijona dolarjev, v povprečju 250 tisoč dolarjev na dan, zaradi česar je ena najbolj priljubljenih predprodaj v 2024.

Projekt je navdihnila priljubljena igra Tamagotchi iz 90. let prejšnjega stoletja, v kateri so uporabniki skrbeli za digitalnega 8-bitnega hišnega ljubljenčka, mu zagotavljali počitek, zabavo in hrano.

PlayDoge ohranja ta nostalgični občutek, hkrati pa uvaja hišne ljubljenčke v obliki psov in spodbuja igranje iger. Z interakcijo s svojimi hišnimi ljubljenčki in izpolnjevanjem mini iger bodo uporabniki PlayDoge zaslužili nagrade $PLAY.

Te nagrade lahko nato unovčijo za druge kriptovalute, opravijo nakupe v igri ali jih zastavijo.

Uporabniki morajo imeti $PLAY, da lahko prejmejo kriptožetonske nagrade, kar omogoča, da povpraševanje po žetonu raste skupaj s priljubljenostjo igre.

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. Sealana

Naš naslednji izbor kriptovalut z 10-kratnim potencialom je Sealana. Ker ekosistem Solana še naprej vodi kriptografsko memetično revolucijo, je oder pripravljen, da Sealana po predprodaji eksplodira.

Projekt je do zdaj zbral več kot 3 milijone dolarjev, s čimer je zasenčil predprodajno ikono Book of Meme, ki je zbrala 2 milijona dolarjev.

To pa ni edina stvar, ki kaže na neizprosen apetit trga po Sealani.

Priljubljeni kanal Cryptonews na YouTubu je nedavno analiziral projekt in ugibal, da bi se lahko po začetni ponudbi na borzi (IEO) 100-kratno povečal.

Sealana se drži živalske tematike, ki je popularizirala meme kovance, vendar vnaša komični preobrat, saj družbene medije preplavljajo reference na Donalda Trumpa in South Park.

Medtem je na spletni strani projekta predstavljen zabaven izvor, ki opisuje življenje trgovca z meme kovanci.

Konec koncev kulturna odmevnost projekta in njegov strateški položaj v ekosistemu Solana predstavljata ogromen potencial.

Obiščite predprodajo Sealana

3. Base Dawgz

Medtem ko je Sealana vodilna na področju predprodaje meme kovancev Solana, je Base Dawgz nov projekt v omrežju Base, ki se je v zadnjem času prav tako uveljavil.

Bikovske obete za Base Dawgz krepi nedavna uvedba pametne denarnice Coinbase, ki bo 110 milijonom uporabnikov poenostavila postopek vstopa v bazo Base.

Čeprav se projekt v prvi vrsti nahaja v omrežju Base, uporablja tudi večverižni pristop in je na voljo v omrežjih Ethereum, Solana, BSC in Avalanche. To močno povečuje potencial za rast skupnosti Base Dawgz.

Medtem pa na tem področju pomaga tudi njegova funkcija „deljenje za zaslužek“. Uporabniki lahko delijo napotitveno povezavo za predprodajo v družbenih medijih in tako zaslužijo $DAWGZ, kar znaša 5 % vsake naložbe. Priporočevalci lahko svoje nagrade zahtevajo ob koncu predprodaje.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

4. WienerAI

Ker je zgodba o meme kovancih še naprej vodilna na trgu, WienerAI ta trend uporablja za svoj vrhunski protokol, ki ga poganja umetna inteligenca, in tako vzpostavlja sinergijo učinkovitega upravljanja skupnosti in vrhunskih inovacij.

Projekt je v predprodaji in je do zdaj zbral več kot 4,6 milijona dolarjev. Trenutno je njegova cena 0,000715 USD, vendar se bo med kampanjo zvišala. Naslednja podražitev bo čez dva dni oziroma ko bo skupna zbrana vsota dosegla 4,8 milijona dolarjev.

Čeprav je zunanjost meme kovanca WienerAI zabavna, je osnovna premisa projekta zelo resna.

WienerAI s pomočjo trgovalnega bota, ki ga poganja umetna inteligenca, svojim uporabnikom pomaga pri sprejemanju boljših trgovalnih odločitev, hkrati pa rešuje prevladujoča vprašanja uporabniške izkušnje pri sklepanju transakcij v verigi.

Uporabniki lahko botu postavljajo vprašanja, ta pa bo preiskal trg in poiskal najboljše priložnosti za trgovanje. Medtem bot zagotavlja takojšnjo, na MEV odporno, brez provizij in noobom prijazno izvedbo trgovanja.

Da bi spodbudila sodelovanje skupnosti, je ekipa uvedla tudi plast za stavljenje, ki trenutno ponuja 233-odstotni APY. Vendar pa se bo ta z rastjo sklada stakinga zmanjšal.

Obiščite predprodajo WienerAI

5. 99Bitcoins

Rast Bitcoina bo verjetno koristila predprodaji 99Bitcoins, saj se približuje ciljni vrednosti 2,7 milijona dolarjev.

99Bitcoins deluje na verigi blokov Ethereum in načrtuje prehod na omrežje Bitcoin kot žeton BRC-20. To prinaša več prednosti, med drugim:

  • prenovljeno varnost transakcij s žetoni
  • povečano nespremenljivost žetonov
  • sodelovanje v nastajajočih gospodarstvih žetonov, kot so ekskluzivni NFT in nastajajoči trgi
  • povečano vrednost žetona, saj protokol Ordinals dodaja element redkosti.

Žetoni $99BTC so trenutno vredni 0,00108 USD, saj je bilo v predprodaji zbranih več kot 1,95 milijona USD. Do naslednjega zvišanja cene je le še šest dni.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Ker se Bitcoin približuje rekordni vrednosti, je razpoloženje na trgu ugodno za nove naložbe v kriptovalute. Štirje obetavni kandidati so PlayDoge, Sealana, Base Dawgz in WienerAI. PlayDoge združuje privlačnost meme kovancev z mehaniko „Play-to-Earn“ in je v predprodaji zbral 2,5 milijona dolarjev. Sealana je v okviru ekosistema Solana zbrala več kot 3 milijone dolarjev, k čemur je pripomoglo njeno humorno trženje. Base Dawgz izkorišča uvedbo pametne denarnice Coinbase, s čimer podpira rast več verig in močno udeležbo v predprodaji. WienerAI združuje trende meme kovancev z orodji za trgovanje z umetno inteligenco ter je zbral 4,6 milijona dolarjev in ponuja visoko stopnjo APY. Ti projekti kažejo močan potencial za znatne donose.

Obiščite predprodajo PlayDoge