ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 11. avgusta

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

tovornjak, počena pnevmatika, izvoz unec Svet24.si

FOTO: Tovornjak s počeno pnevmatiko pristal na ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

3_LUka basi doma Njena.si

Luka Basi na operacijski mizi

Magazin

Nismo si mislili, da bomo to dočakali: Melania Trump v Sloveniji! (VIDEO)

Deli na:
Nismo si mislili, da bomo to dočakali: Melania Trump v Sloveniji! (VIDEO)

Klemen Slakonja kot Melania Trump. - Foto: YouTube

Prava dama ZDA Melania Trump se je s čolničkom popeljala po Blejskem jezeru, obiskala Sevnico in pozirala pred svojim razvpitim kipom, šla v Postojnsko jamo in se hvalila s človeškimi ribicami. Oziroma je to storil Klemen Slakonja, ki si je po Vladimirju Putinu, Angeli Merkel in Luki Dončiću v svojem novem videu "sLOVEnia speech" privoščil najslavnejšo Slovenko.

Če Melania ne pride v Slovenijo delat reklamo za lepote domovine, bo to storil Slakonja. Ta je vložil precej truda in sredstev v produkcijo videa, ki je bil posnet na lokacijah po vsej državi, igralec pa je pred snemanjem izpilil lik prve dame. Tako kot ona govori angleško z izrazitim naglasom, po sevniško pa zavija ime Melaniinega domačega kraja Sevnice.

Zahvaljujoč meni ima zdaj Sevnica tri znamenitosti, pravi "prva dama" v videu: mene, torto Melania in jabolčno pito Melania. Sevniškemu gradu se slabo piše, saj naj bi ga Trump želel porušiti in namesto njega zgraditi igrišče za golf.


Si to, kar ješ - Donald je torej potica, se ponorčuje iz obiska prvega para ZDA pri papežu Frančišku, ko se je slednji šalil, da Melania Donalda hrani s potico.

Slovenija je zelo mlada, majhna in prekrasna dežela, pove o domovini. "It's a paradise," pojasni in pokaže paradižnik.

O Bledu "Melania" pravi, da je mestece s prekrasnim jezerom in otokom s cerkvijo, na otoku pa ni nobenih Mehičanov in nezakonitih priseljencev. Donald Trump ga zato menda obožuje.

V Postojnski jami Slakonja kot Melania izpostavi človeške ribice, "najboljše na svetu", ki so videti kot majhni lulčki. Donald jih menda obožuje, one pa njega. "Slepe so," pojasni.

Loading...