Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Nismo si mislili, da bomo to dočakali: Melania Trump v Sloveniji! (VIDEO)

Deli na:
Nismo si mislili, da bomo to dočakali: Melania Trump v Sloveniji! (VIDEO)

Klemen Slakonja kot Melania Trump. - Foto: YouTube

Prava dama ZDA Melania Trump se je s čolničkom popeljala po Blejskem jezeru, obiskala Sevnico in pozirala pred svojim razvpitim kipom, šla v Postojnsko jamo in se hvalila s človeškimi ribicami. Oziroma je to storil Klemen Slakonja, ki si je po Vladimirju Putinu, Angeli Merkel in Luki Dončiću v svojem novem videu "sLOVEnia speech" privoščil najslavnejšo Slovenko.

Če Melania ne pride v Slovenijo delat reklamo za lepote domovine, bo to storil Slakonja. Ta je vložil precej truda in sredstev v produkcijo videa, ki je bil posnet na lokacijah po vsej državi, igralec pa je pred snemanjem izpilil lik prve dame. Tako kot ona govori angleško z izrazitim naglasom, po sevniško pa zavija ime Melaniinega domačega kraja Sevnice.

Zahvaljujoč meni ima zdaj Sevnica tri znamenitosti, pravi "prva dama" v videu: mene, torto Melania in jabolčno pito Melania. Sevniškemu gradu se slabo piše, saj naj bi ga Trump želel porušiti in namesto njega zgraditi igrišče za golf.


Si to, kar ješ - Donald je torej potica, se ponorčuje iz obiska prvega para ZDA pri papežu Frančišku, ko se je slednji šalil, da Melania Donalda hrani s potico.

Slovenija je zelo mlada, majhna in prekrasna dežela, pove o domovini. "It's a paradise," pojasni in pokaže paradižnik.

O Bledu "Melania" pravi, da je mestece s prekrasnim jezerom in otokom s cerkvijo, na otoku pa ni nobenih Mehičanov in nezakonitih priseljencev. Donald Trump ga zato menda obožuje.

V Postojnski jami Slakonja kot Melania izpostavi človeške ribice, "najboljše na svetu", ki so videti kot majhni lulčki. Donald jih menda obožuje, one pa njega. "Slepe so," pojasni.