peterka1 Svet24.si

Primož Peterka in njegovih dvanajst kitajskih ...

čas Dobra karma

Tedenski horoskop: vi boste določali svoj čas in...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 16. decembra

Reinhard Heydrich Svet24.si

Grob 'arhitekta holokavsta' odprt

srečna ženska Dobra karma

12 astroloških znakov in hvaležnost do konca ...

dejan-krajnc Njena.si

Koliko je bila vredna irokeza Poskočnega Dejana?

ksenija sešel zadnje slovo Njena.si

'Ksenija hvala bogu ni več trpela, ni čutila ...

Magazin

Nič več agent, pač pa agentka 007: Bond v novem filmu nima več slavne številke

Deli na:
Nič več agent, pač pa agentka 007: Bond v novem filmu nima več slavne številke

Zasedba novega Bonda: Lea Seydoux, Ana de Armas, Daniel Craig, Naomie Harris in Lashana Lynch. - Foto: Profimedia

V novem, 25. filmu iz franšize o tajnemu agentu Jamesu Bondu bo po poročanju tujih medijev, slovito Bondovo tajno številko 007 prevzela temnopolta igralka Lashana Lynch. Film se bo po doslej razkritih podatkih namreč začel, ko bo Bond, ki ga bo igral Daniel Craig že v pokoju, agencija M16 pa njegovo številko dodeli novi - agentki.

The Guardian je povzel pisanje anonimnega vira, ki je razkril, da se nova bondiada začne s sceno, v kateri Bond, ki ga igra Daniel Craig, uživa zasluženi pokoj na Jamajki, ko ga vpokličejo v boj proti novemu sovražniku.

Ta začetek naj bi spremljala scena, v kateri M pokliče agenta 007 na misijo, v sobo pa nato vstopi temnopolta igralka Lashana Lynch. "Gre za moment presenečenja. Bond ostaja Bond, nadomeščen pa je kot 007," je dejal anonimni vir.

Lashana Lynch (31) prihaja iz Londona. Na filmu se je prvič preizkusila z vlogo v Tekačicah, preboj pa ji je prinesla vloga pilotke Marie Rambeau v filmu Stotnica Marvel.

Novica, da je bila temnopolti igralki dodeljena slovita tajna koda 007, je doživela številne pozitivne odzive na družbenih omrežjih. Prav tako so sledilci pred časom odprtih rok pozdravili tudi odločitev Disneyja, da v novi igrani različici filma Mala morska deklica vlogo protagonistke Ariele igra 19-letna temnopolta r&b pevka Halle Bailey, še piše The Guradian.

loading...
Loading...