Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Neymar in Jan Oblak skupaj!

Deli na:
Neymar in Jan Oblak skupaj!

Neymar in Puma sta dosegla dogovor. - Foto: Puma

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar in proizvajalec športne opreme Puma sta dosegla dogovor o sponzorskem sodelovanju, poročajo brazilski mediji. Neymar je konec avgusta po desetletju in pol končal eno najbolj odmevnih sponzorskih sodelovanj z Nikejem. Brazilec se zdaj seli k tekmecu Pumi, s katero sodeluje tudi Slovenec Jan Oblak.

Neymar in Nike se po več mesecih pogajanj nista mogla dogovoriti o vsoti denarja za podaljšanje pogodbe, zato je nadaljnje sodelovanje padlo v vodo.

Kot poročajo brazilski mediji, med njimi tudi Esporte interativo in UOL, je 28-letni napadalec PSG in talisman brazilske reprezentance s Pumo sklenil dogovor le dva tedna po koncu sodelovanja z Nikejem, ki je nogometaša podpiral, odkar je imel 13 let.

Pri Pumi so danes prek Twitterja potrdili, da so dosegli dogovor z Neymarjem, najdražjim igralcem v zgodovini nogometa, ko se je leta 2017 za 222 milijonov evrov preselil iz Barcelone k PSG.

"Dobrodošel v družini, Neymar," so na Twitterju pri Pumi pozdravili prihod brazilskega zvezdnika, ki je tudi sam tvintil, da je začel sodelovanje s tem nemškim podjetjem.

Neymar je že pred tem nakazal sodelovanje, navaja Esporte interativo, saj je na Instagramu začel slediti profilom Puma, PumaFootball in še osmim drugim, ki so povezani s to blagovno znamko.

Pri magazinu Forbes ocenjujejo, da je Neymar sedma najbolje plačana slavna oseba na svetu, na leto pa naj bi skupaj s sponzorskimi prihodki zaslužil po 95,5 milijona dolarjev (približno 81,33 milijona evrov).