malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Magazin

Neymarja bo drago stalo žaljenje Skomine in Slovencev

Deli na:
Neymarja bo drago stalo žaljenje Skomine in Slovencev

Foto: Profimedia

Brazilski nogometaš francoskega prvaka PSG Neymar se je zaradi dolgega jezika po tekmi lige prvakov znašel v disciplinskem postopku Evropske nogometne zveze (Uefa). Neymar je žaljivo kritiziral sojenje slovenskih sodnikov z Damirjem Skomino na čelu po izpadu njegovega kluba v osmini finala lige prvakov proti Manchester Unitedu.

Neymarja, ki je povratno tekmo 6. marca zaradi poškodbe spremljal s tribun, je močno zmotilo sojenje in sporno dosojena enajstmetrovka po ogledu videoposnetka s pomočjo tehnologije VAR. Ta je Unitedu prinesla napredovanje v četrtfinale.

Brazilec je po tekmi sodnikom na družbenem omrežju Instagram namenil zapis: "To je sramota. Dobijo štiri moške, ki ne razumejo nogometa in spremljanje počasnih posnetkov pred TV-jem." Zapis je zaključil z žaljivko.

Uefa je potrdila, da je odprla disciplinski postopek zaradi neprimernih komentarjev. Če bo Neymarja spoznala za krivega, mu grozi prepoved nastopa ali denarna kazen.

Uefa je po javnih polemikah o dosojeni enajstmetrovki v posebnem sporočilu za javnost 8. marca potrdila, da je bila odločitev sodnikov skladna z danimi usmeritvami.

Loading...