padavine, radarska, 16.8. Svet24.si

Nevihta se je iztrošila pred slovensko Obalo

hrvaška vojska, mig-21 Svet24.si

Hrvaška MiG-a prestregla letalo, ki je bilo na ...

15-pacnik vila-pl Necenzurirano

Tožilstvo želi zaseči bogataševo vilo na Bledu

slavko kmetic 2018 sta Reporter.si

Spolni predator iz dvigala: Slavko Kmetič, ...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

kmetija Njena.si

POP TV razkril prvih 16 tekmovalcev Kmetije

maribor Ekipa24.si

Joj, kakšen udarec! Evropski tekmec Maribora z ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Neverjetno: studio zapravil več kot 70 milijonov za že posneti film Batgirl, ki pa nazadnje ne bo nikjer prikazan

Deli na:
Neverjetno: studio zapravil več kot 70 milijonov za že posneti film Batgirl, ki pa nazadnje ne bo nikjer prikazan

Igralka Leslie Grace v kostumu Batgirl - Foto: Instagram

Že posnetega filma Batgirl po poročanju več ameriških filmskih portalov ne bodo prikazali niti v kinematografih niti ponudnik pretočnih storitev. Studio Warner Bros je namreč opustil adaptacijo stripa, so v torek poročali Variety, Hollywood Reporter in drugi ameriški mediji.

Filmska industrija je bila nad tem korakom presenečena, je pisal Variety. Skoraj nikoli se ne zgodi, da bi studio preprosto opustil že posneti film, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Film, ki je stal več kot 70 milijonov dolarjev in je bil nedavno v fazi postprodukcije, naj bi bil konec leta prikazan na pretočni storitvi HBO Max. Glavna igralka Leslie Grace je januarja na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je v kostumu Batgirl.

V filmu so zaigrali tudi zvezdnik filma Batman Michael Keaton, J. K. Simmons in Brendan Fraser. Film sta režirala belgijska režiserja Adil El Arbi in Bilall Fallah.

Časnik New York Post je, sklicujoč se na vire v Hollywoodu, poročal, da je bil film na testnih projekcijah slabo sprejet pri gledalcih.

Po poročanju portala Deadline.com pa naj bi bil ta korak povezan z novimi prednostnimi nalogami, strategijami in ukrepi za zmanjšanje stroškov novega medijskega koncerna Warner Bros Discovery. Studio Warner Bros v torek po pisanju dpa še ni komentiral načrtov za film Batgirl.

Lik Batgirl se je v stripih prvič pojavil v 60. letih minulega stoletja. Zgodba o superjunakinji se vrti okoli Barbare Gordon, hčerke komisarja Jamesa Gordona, načelnika policije v Gotham Cityju. Leta 1997 je v manjši vlogi Batgirl v filmu Batman & Robin ob Georgeu Clooneyju kot Batmanu zaigrala Alicia Silverstone.