ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

kamela, kamelji mladič Svet24.si

V ljubljanskem živalskem vrtu so dobili mladiče

žabjak, romsko naselje Reporter.si

Ko so gasilci po gašenju zapuščali naselje ...

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

DONIRAJ Necenzurirano

Prve državne donacije za Janševe medije

Natalija Verboten ob bazenu Odkrito.si

Natalija Verboten: "Že tretji mesec smo v popolni...

glasba 89 Njena.si

Usodno vino: Nina in Martin spet skupaj

Magazin

Natalie Portman bo Jackie Kennedy

Deli na:
Natalie Portman bo Jackie Kennedy

Foto: Getty Images

Vrhovno sodišče ameriške zvezne države Ohio je v sredo tesno s štiri proti tri odločilo, da lahko država znova pokusi usmrtiti obsojenca Romella Brooma. Leta 2009 so poskušali Brooma usmrtiti kar dve uri in z 18 injekcijami, a neuspešno.

Vrhovno sodišče Ohia je tako zavrnilo trditev obsojenčevih odvetnikov, da bi drugi poskus umora predstavljal ustavno prepovedano okrutno kazen in bil tudi v nasprotju s pravilom, da se nikomur ne sme dvakrat soditi zaradi istega dejanja.

Zmagali so tožilci z argumentom, da za Brooma to ne velja, saj mu smrtonosnega sredstva niso uspeli vbrizgati, torej se usmrtitev uradno ni nikoli niti začela.

Broom je bil sicer obsoOskarjevka Natalie Portman bo v filmu Jackie upodobila nekdanjo prvo damo Jacqueline Kennedy. V filmu bodo v ospredju prvi dnevi po atentatu na ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja, ki ga bo upodobil danski igralec Caspar Phillipson.

Peter Sarsgaard bo prevzel vlogo predsednikovega brata Roberta F. Kennedyja, poroča Hollywood Reporter.

Film bo angleški debut za čilskega režiserja Pabla Larraina (Klub, Ne!). Produciral ga bo Darren Aronofsky, režiser filma Črni labod, v katerem je Portmanova kot balerina prepričala Ameriško filmsko akademijo.en na smrt zaradi posilstva in umora 14-letnega dekleta leta 1984.

loading...
Loading...