markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

1664402112-20052007-40be20da136e9c7d371b8dedd0c3f276 Necenzurirano

Kaj so govorili Pahor, Lahovnik, Janša & co., ko ...

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

doncic-biserka-petrovic Ekipa24.si

Do solz! Mama Dražena Petrovića prišla do ...

Ana Klašnja in Lado Bizovičar Revija Stop

Slovenija ima talent: Ste vedeli, da Ana in Lado ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Magazin

Najboljše alternative slovenske kriptovalute za leto 2024

Deli na:
Najboljše alternative slovenske kriptovalute za leto 2024

Ker se svetovni trg kriptovalut še naprej širi in razvija, vlagatelji nenehno iščejo nove obetavne priložnosti, ki presegajo njihovo lokalno ponudbo. Za slovenske vlagatelje to pomeni raziskovanje alternativ slovenskim kriptovalutam, ki lahko zagotovijo znatne donose in inovativne primere uporabe.

V tem članku se bomo poglobili v nekatere najbolj vznemirljive in visokopotencialne alternative slovenskim kriptovalutam za leto 2024. Od naprednih tehnologij veriženja blokov do revolucionarnih iger z možnostjo igranja, ti projekti ponujajo edinstvene lastnosti in naložbene priložnosti, ki bi lahko presegle tradicionalne možnosti in spodbudile naslednji val sprejemanja kriptovalut.

1. Pepe Unchained

Pepe Unchained ($PEPU) je v predprodaji uspešno zbral več kot 3 milijone dolarjev, kar kaže na veliko zanimanje vlagateljev in optimizem glede njegove prihodnosti. Cilj projekta je razviti verigo blokov Ethereum plasti 2, osredotočeno na meme kovance, ki bo reševala kritična vprašanja skalabilnosti, saj obljublja 100-krat višje hitrosti in bistveno nižje cene od glavnega omrežja.

Analitiki in vlagatelji so optimistični, saj nekateri napovedujejo potencialne donose do 10-kratnika, zlasti glede na visoke nagrade za staking in robusten tehnološki okvir projekta.

Čas vstopa Pepe Unchained na trg se dobro ujema s trenutnim trendom pridobivanja veljave meme kovancev, usmerjenih v uporabnost, ki ga ponazarjajo projekti, kot so Shiba Inu, Bonk in Floki. Ti kovanci so z vključevanjem dodatnih funkcionalnosti in primerov uporabe presegli tradicionalne meme kovance, s čimer so izboljšali svojo vrednostno ponudbo.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

2. Shiba Shootout

Shiba Shootout pripoveduje zgodbo, ki se odvija v zaprašenem salonu, kjer skrivnostni in neustrašni Marshall Shiba s svojimi tovariši želi osvojiti divje meje trga kriptovalut.

Vendar pa Marshall Shiba, namesto da bi se zanašal zgolj na sklicevanje na Doge in zabavno ozadje, ponuja številne spodbude skupnosti:

Vlagatelji so do zdaj vložili že več kot 17 milijonov žetonov, trenutna stopnja APY pa znaša 1,913 %. Vendar pa se bo stopnja nagrajevanja z rastjo sklada za staking zmanjševala, zato so zgodnji podporniki upravičeni do največjih donosov.

Poleg neposrednih spodbud strateška vizija $SHIBASHOOT vključuje razvoj igre Shiba Shooter. V tretjem četrtletju leta 2024 bomo morda videli različico Web2, v prvem četrtletju leta 2025 pa izdajo celotne igre P2E.

Solidproofova revizija in Coinsultov KYC poudarjata zavezanost podjetja $SHIBASHOOT k preglednosti in zaupanju vlagateljev. Zgodnje prepoznavanje ranljivosti pametnih pogodb in skladnost s predpisi o kriptovalutah povečujeta možnosti družbe $SHIBASHOOT za pridobitev večjih uvrstitev na borzo CEX.

Trenutno stane $SHIBASHOOT v predprodaji 0,0195 USD. Cena se bo postopoma zviševala, ko bo projekt napredoval proti novim mejnikom.

Obiščite predprodajo Shiba Shootout

3. WienerAI

WienerAI (WAI) je v tekoči predprodaji uspešno zbral 7 milijonov dolarjev, kar kaže na veliko zanimanje vlagateljev za nove meme kovance, ki jih poganja umetna inteligenca. Po ceni 0,000725 USD za žeton se zgodnji vlagatelji kar vrstijo, da bi si zagotovili svoj delež, pri čemer so na voljo prilagodljive možnosti nakupa, vključno z ETH, BNB, USDT ter kreditnimi/debetnimi karticami.

Edinstvena mešanica možnosti trgovanja, ki jih poganja umetna inteligenca, in možnosti stavljanja postavlja projekt kot več kot le humoristični žeton, saj ponuja resno tehnologijo in potencial za pasivni dohodek.

WienerAI se odlikuje po tem, da združuje trgovalnega bota z umetno inteligenco z visokimi nagradami za vložke in tako ustvarja celovito kripto izkušnjo. Bot z umetno inteligenco lahko analizira potencialne posle in izvaja zamenjave na različnih decentraliziranih borzah (DEX), pri čemer zagotavlja zaščito pred zlonamernimi dejavnostmi brez kakršnih koli stroškov storitev.

Obiščite predprodajo WienerAI

4. Base Dawgz

Base Dawgz ($DAWGZ), novi memecoin na verigi blokov Ethereum Layer 2, hitro pridobiva na priljubljenosti zaradi privlačne funkcije stav. Ta imetnikom žetonov omogoča, da takoj začnejo zaslužiti nagrade. Projekt je za nagrade za stakanje namenil skupno 1,69 milijarde žetonov $DAWGZ, kar predstavlja 20 % celotne ponudbe 8,4 milijarde žetonov.

V aktivni predprodaji je bilo zbranih že več kot 2,39 milijona dolarjev, cena žetona pa se je nedavno zvišala na 0,00581 dolarja. Base Dawgz zlahka preseže vsako fazo dviga cene v predprodaji, kar kaže na veliko zanimanje vlagateljev.

Sklad za vlaganje ponuja urna izplačila 192.000 žetonov $DAWGZ v obdobju enega leta, kar vlagateljem omogoča, da nenehno povečujejo svoje deleže in maksimizirajo potencialne dobičke.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. PlayDoge

PlayDoge, igralni projekt, ki omogoča igranje in zaslužek, je v predprodaji žetona $PLAY zbral več kot 5,5 milijona dolarjev, kar je eden največjih ICO v tem letu med meme kovanci in igrami, ki omogočajo igranje in zaslužek.

PlayDoge združuje nostalgijo igre Tamagotchi iz devetdesetih let prejšnjega stoletja s sodobno tehnologijo, saj igralcem omogoča, da skrbijo za virtualnega pasjega ljubljenčka in zaslužijo žetone $PLAY. Igra ima mobilne aplikacije, grafiko visoke ločljivosti in poglobljeno izkušnjo, ki vključuje mini pustolovščine, navdihnjene s klasičnimi videoigrami.

Analitiki so glede potenciala igre PlayDoge optimistični in napovedujejo, da bi lahko prinesla 10-kratni dobiček ali več. Žeton $PLAY ima priložnost, da prevlada na 18 milijard dolarjev vrednem trgu kriptografskih iger, sektorju, ki je zrel za prebojno uspešnico.

Z načrti za prihodnji razvoj, kot je metaverse, kjer lahko igralci in njihovi dogi komunicirajo, želi PlayDoge postati več kot le igra in se potencialno razviti v družbeno omrežje za igralce. Uspeh predprodaje in navdušenje analitikov kažeta, da je PlayDoge pripravljen na veliko rast, zato je zanimiva priložnost za zgodnje vlagatelje.

Obiščite predprodajo PlayDoge

Katera je najboljša alternativa slovenski kriptovaluti?

Pepe Unchained ($PEPU) se je na trgu kriptovalut za leto 2024 izkazal kot izjemna alternativa slovenskim kriptovalutam, saj je v predprodaji uspešno zbral več kot 3 milijone dolarjev. Cilj tega projekta je odpraviti kritična vprašanja glede skalabilnosti z razvojem verige blokov Ethereum Layer 2, osredotočene na meme kovance, ki obljublja 100-krat višje hitrosti in bistveno nižje stroške kot glavno omrežje.

Analitiki so optimistični in napovedujejo potencialne donose do 10-kratnika zaradi visokih nagrad za vložke in robustnega tehnološkega okvira. Z načrti za raziskovalca blokov in most Ethereum, skupaj z naraščajočim trendom uporabno usmerjenih meme kovancev, je Pepe Unchained v dobrem položaju, da konkurira najboljšim uporabnim meme kovancem. Zgodnje naložbene priložnosti po nižjih cenah bi lahko privedle do znatnih dobičkov, ko bo projekt napredoval.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained