opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

oko Dobra karma

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?

preddvor, hotel bor Svet24.si

Raziskali smo, od kod bi lahko na račun občine ...

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

vedeževalke Dobra karma

Tako nam napoved vedeževalca spremeni usodo

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

Magazin

Mladi slovenski plezalci blesteli na evropskem prvenstvu

Deli na:
Mladi slovenski plezalci blesteli na evropskem prvenstvu

Mia Krampl, Vita Lukan, Lučka Rakovec, Betka Debevec in Luka Potočar z balvanskimi medaljami MEP v Bruslju. - Foto: Anže Štremfelj

Slovenska reprezentanca v športnem plezanju se z mladinskega evropskega prvenstva v Bruslju vrača s sedmimi kolajnami. Mladinka Mia Krampl in kadetinja Lučka Rakovec sta osvojili zlato v balvanskem plezanju, Rakovčeva je postala tudi podprvakinja v kombinaciji, mladinka Vita Lukan pa je osvojila tretje mesto in postala prvakinja v kombinaciji.

Starejša deklica Betka Debevec si je v balvanih priplezala bronasto kolajno, svojo prvo na velikih tekmovanjih, kadet Luka Potočar pa je bron osvojil v kombinaciji. Najboljši bodo nastopili še na prihajajočem članskem svetovnem prvenstvu v Innsbrucku, Rakovčeva in Lukanova tudi na mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu.

Slovenska mladinska reprezentanca je nanizala še nekaj sijajnih uvrstitev. Dominika Kodra in Letija Fajfar sta bili sedmi oziroma deveti med starejšimi deklicami, Matic Kotar osmi med mladinci, Žiga Zajc 11. med kadeti, Tjaša Slemenšek 11. in Urška Repušič 12. med mladinkami ter Bine Meke 13. med starejšimi dečki.

loading...
Loading...