stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Miha Deželak ves objokan (FOTO)

Deli na:
Miha Deželak ves objokan (FOTO)

Deželak praznuje 50 let. - Foto: Darja Štravs Tisu

Radijski voditelj najbolj priljubljenega jutranjega showa v Sloveniji in veliki dobrodelnež Miha Deželak je dopolnil 50 let. Zaradi tega mejnika je bilo danes v studiu Denis Avdić Showa na Radiu 1 vroče, zabavno, nasmejano in slavnostno, kot se za Abrahama tudi spodobi. Tekle so solze sreče in smeha.

Vse se je začelo že včeraj zvečer, ko so mu na radijskem parkirišču gasilci iz PGD Ig postavili mlaj, za žur pa je poskrbela Darja Gajšek. Plesali so vsi, tako Deželak, kot tudi Denis Avdić, Jana Morelj in Lara Tošić. Deželak je nato odšel domov, kjer ga je čakal še en mlaj, spal je zagotovo bolj malo, nato pa se je zbudil v praznično jutro, ko je dopolnil 50 let. Že ob 5. uri so ga čakali njegovi ljubi sovoditelji.

»Pol Slovenije bo danes dobilo rože, nam se pa ni potrebno ukvarjati z Valentinovim, ker vsako leto 14. februarja praznujemo Deželakovo. In danes ni navadno Deželakovo, danes je jubilejno 50-to,« je za dobro jutro začel Denis Avdić.

Foto: Darja Štravs Tisu - Deželak praznuje 50 let.

Ekipo je na noge najprej dvignil Dejan Dogaja s pesmijo Raketa, za glasbo pa sta poskrbela še dva člana skupine Fehtarji, ki sta slavljencu prinesla velikanski kolut sira, skupaj so zapeli pesem Sir.

Nato je bil čas za darila Denisa, Jane in Lara. Najmlajša članica ekipe mu je poklonila pikado, Jana pa video čestitko Tomija Megliča iz Siddharte, ki jo je posnel na morju.

»Miha, Deželak junak, vse najboljše za tvojih prvih 50, nadaljuj s tvojim dobrim delom, z dobrodelnim akcijami, ki jih tudi jaz spremljam in zelo cenim. Naj bo tvoja duša široka, kot je široko to morje za mano, vse najlepše v naslednjih 50 let. En velik poklon, spoštovanje in na zdravje Miha,« je dejal Tomi in Deželaka povsem navdušil. Sledilo je še Avdićevo darilo, steklenica izvrstnega ruma A.H. RIISE, ki ga je ekipa pila na teambuildingu na Kopah.

Foto: Darja Štravs Tisu - Deželak praznuje 50 let.

Sledila je slastna torta v obliki spomenika, ki je ekipo še dodatno nasmejala. Za 'slano' torto pa je poskrbel kuharski mojster Luka Jezeršek, ki mu je prinesel lososovo pito, mafine in različne kanapeje. Dejal je, da komaj čaka, da se v petek vidijo na Deželakovi žurki, ki bo pri Jezerških.

Po dobri hrani je bil znova čas za dobro glasbo in noro presenečenje. V studio so prišli drugačni in odštekani 4 Terorji (Iztok Gustinčič, Tomaž Klepač, Matjaž Lovše in Robert Roškar) in mu pripravili nepozaben nastop. Prav tako nepozaben in še posebej čustven zaseben 'koncert' mu je pripravila njegova najljubša slovenska pevka, Nina Pušlar. S svojimi nežnimi hiti je zvabila solze v Deželakove oči.

Foto: Darja Štravs Tisu - Deželak praznuje 50 let.

Solze sreče pa je kmalu zamenjal nasmeh na vsa usta, ko mu je Denis Avdić pripeljal največje darilo, ki so mu ga poklonili sodelavci Radia 1. Čudovito električno kolo, ki si ga je Deželak že dolgo časa želel. Ob koncu programa pa je nekdo potrkal na vrata studia in vanj sta vstopila Deželakova starša s psičkom, ki sta poskrbela za solze sreče.

»Danes je bilo nepozabno. Že takoj je bila akcija, plesali smo že pred peto uro. Pa mlaj, celo dva mlaja, en na parkingu, en doma na parkirišču. Hvala za čisto vsako čestitko, tako poslušalcev, kot gostov, mojih najbližjih,darila, presenečenja, nastope, mlaje, ... Sploh ne vem več kolikokrat sem že rekel hvala,« je povedal presrečni Abrahamovec Deželak in s sodelavci znova nazdravil na pol stoletja! Danes bo to storil še velikokrat. Miha, vse najboljše!