Revija Reporter
Magazin

Padec z višin: Denis Avdić Show odslej brez pripravnice Lare

K.M.
7.036

15. okt. 2024 12:19 Osveženo: 13:29 / 15. 10. 2024

Deli na:

Lara Tošič s svojim inštruktorjem.

Radio 1

Radijska voditeljica Lara Tošić je danes končno odprla padalo in odvrgla naziv pripravnica ter postala polnopravna članica jutranjega programa Denis Avdić Showa na Radiu 1.

Po dveh mesecih prestavljanja zaradi neugodnih razmer se je LaraTošić končno soočila s težko pričakovanim izzivom – solo skokom s padalom. Ekipa Denis Avdić Showa je danes program oddajala v živo iz Šentvida pri Stični in že zjutraj je ekipo v mobilnem studiu obiskal tudi Tomaž Hrast, Larin inštruktor iz ekipe Prosti pad. Na ta trenutek je Lara čakala skoraj dva meseca, saj so jo vsakič znova ustavili dež, megla ali mokra pista.

Larin skok s padalom.

Radio 1

Miha Deželak in Denis Avdić sta Laro z veseljem sprejela v svojo ekipo.

Radio 1

Danes pa se je naredil res lep dan, posijalo je sonce in Lara je imela nekaj pozitivne treme, kar je po besedah njenega inštruktorja pravilno. Nato jo je letalo odpeljalo v višave, Lara je skočila in varno pristala na tleh, kjer sta jo navdušeno pričakala Denis Avdić in Miha Deželak. "Jaz sploh ne dojemam vsega skupaj, nerealno, kot da še sploh nisem skočila. Že 4 sekunde po tem ko sem skočila iz padala, je ves strah popustil. Sploh nisem gledala dol, ampak višinometer, roke, osredotočala sem se na pozo. Enkrat vmes mi je eden od inštruktorjev pokazal, naj iztegnem noge. Ko letiš je nek občutek svobode, nimaš občutka koliko hitro padaš dol. Sploh nimaš časa razmišljat. Pristala pa sem malo grdo. Samo bum (smeh). Jaz bi to še delalala, meni je to ful noro," je vzhičeno dejala Lara, ki je tako poslala polnopravna članica Denis Avdić Showa na Radiu 1.

"Dobrodošla, sprejeta je v Denis Avdić Show. Glede na to, kaj vse je naredila med pripravništvom, se veselim, kaj bo vse naredila med polnopravnim članstvom. Komaj čakam," je uspešno dopoldne zaključil Denis Avdić.