bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Mick Jagger bo že osmič postal oče

Deli na:
Mick Jagger bo že osmič postal oče

Foto: Getty Images

Frontman britanske skupine Rolling Stones Mick Jagger (na fotografiji s sinom Jamesom) bo pri 72 letih osmič postal oče, je sporočil njegov predstavnik. Potrdil je namreč, da je njegovo 29-letno dekle, ameriška plesalka Melanie Hamrick, noseča. Iz prejšnjih razmerij ima Jagger, ki je tudi že praded, sedem otrok, starih od 17 do 45 let.

Otroci Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel in Lucas so se mu rodili v štirih razmerjih. Poleg tega ima pevec slavne rock skupine tudi pet vnukov, od maja leta 2014 pa tudi že pravnukinjo, ki jo je rodila vnukinja Assisi, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Novica o prihajajočem naraščaju je prišla v javnost dva meseca po tem, ko je njegov glasbeni kolega, kitarist Ronnie Wood, pri 68 letih postal oče dvojčic. Wood že ima štiri otroke in devet vnukov. Njegova 38-letna žena Sally Humphreys je gledališka producentka.

Skupina Rolling Stones, v kateri sta še kitarist Keith Richards in bobnar Charlie Watts, je v začetku leta opravila latinskoameriško turnejo, v okviru katere je prvič v svoji dolgoletni karieri nastopila v Kolumbiji, Peruju in Urugvaju. Takoj zatem je prvič nastopila še na Kubi.

Četverica bo na poti spet jeseni, ko bodo odigrali dva koncerta na festivalu The Desert Trip v Kaliforniji, ki bo združil nekaj največjih legend rock and rolla, poleg njih še zasedbo The Who, Boba Dylana, Paula McCartneyja, Neila Younga in Rogerja Watersa. Nato bodo nastopili še v Las Vegasu.

Junija je zasedba izdala ploščo Totally Stripped, razširjeno različico kompilacije Stripped iz leta 1995 s posnetki v živo in studijskimi posnetki. Za letošnje leto je napovedala tudi novo, z bluesom navdahnjeno studijsko ploščo, ki bo prva po albumu A Bigger Bang iz leta 2005.