knight-4698269_1920 Dobra karma

Tarot napoved: pazite, da vas strah pred izgubo ...

4_tanja žagar mama Svet24.si

»Najbolj si želim, da bi šla z očetom mamo ...

naslovka I-bavcar-IB2 Reporter.si

Igor Bavčar ekskluzivno v intervjuju trideset let...

roter kucan dimnik-pl Svet24.si

(Ne)vidne sledi dinastije lobista Boža Dimnika: ...

20200330-00997929 Necenzurirano

Kdo vse svetuje Gantarju v boju proti COVID-19

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_miha novak Njena.si

Čuk Miha s partneričino hčerko navdušuje na ...

Magazin

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena spustiti v svoj ožji prijateljski krog

Deli na:
Poglejte, koga vse je Melania pripravljena spustiti v svoj ožji prijateljski krog

Komu lahko Melania reče »pa nikomur ne povej« in ve, da ne bo izrabil njenega zaupanja? - Foto: Twitter/FLOTUS

Kadar besede nanesejo na prvo ameriško damo, so si kritiki in njeni občudovalci enotni. Velja za skrivnostno, za damo, ki izstopa po varovanju svoje zasebnosti. Razlog je seveda v njeni nezaupljivosti. V svoj ožji prijateljski krog je pripravljena spustiti le najbolj zaupanja vredne.

Komu lahko reče »pa nikomur ne povej« in ve, da ne bo izrabil njenega zaupanja? Bo držalo, da njen najboljši prijatelj nikakor niso le diamanti, o katerih je v pesmi Diamonds are girl's best friend prepevala Marilyn Monroe, ampak njen mož Donald Trump? Toda, ali ni bolj verjetno, da najraje prišepne svoji sestri Ines Knavs?

Verjetno je takšno vprašanje sploh odveč, če vemo, kako sta si bili sestri vedno zelo blizu, kar ugotavljajo vsi, ki so se lotili biografije prve ameriške dame. Znano je, da sta po skupnem odraščanju v Sevnici in bivanju v Ljubljani med srednjo šolo skupno odšli iz Slovenije v Milano. Medtem ko je Melania zajadrala v manekenske vode, je Ines želela postati modna oblikovalka in temu poklicu poskušala ostati zvesta do danes.

Najbližja ji je Suzanne Johnson. Obe imata veliko skupnega, med drugim bogatega moža in otroke (otroka) istih let, žal pa se ne moreta srečevati kot poprej.

Ob selitvi Melanie in sina Barrona v Belo hišo naj bi Ines ostala v New Yorku in imela stanovanje v neposredni bližini apartmaja, kamor prihaja Melania s sinom, kadar obišče New York. Zaradi zagotavljanja varnosti je seveda bolj verjetno, da Ines večkrat odpotuje v Washington, kjer živita starša sester, mama Amalija ter oče Viktor Knavs.

Doslej je bilo celo že nekajkrat objavljeno, da naj bi starša živela v Beli hiši, kjer se lažje posvetita vnuku Barronu. O tem, kako pogosto se v Beli hiši mudi Ines, informacije niso znane. Nasploh je o njej le malo zapisanega, prav tako niso objavljene njene novejše fotografije.

Melania naj bi sprva imela precej številčen prijateljski krog v New Yorku, kjer si je od leta 1996 ustvarjala kariero, a se je po srečanju s Trumpom vse spremenilo. Še vedno naj bi ohranila nekaj pristnih stikov, najbližja ji je Suzanne Johnson. Obe imata veliko skupnega, med drugim bogatega moža in otroke (otroka) istih let, žal pa se ne moreta srečevati kot poprej.

Woody Johnson, (mož Suzanne Johnson) je ameriški veleposlanik v Veliki Britaniji in tako se skozi desetletja zvesti prijateljici srečujeta le še ob posebnih priložnostih.

loading...
Loading...