Mirna Reynolds Dobra karma

'Prej ali slej bo zelo premožna,' o slovenski ...

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. januarja

cepljenje bobo Reporter.si

Skrajno neodgovoren odnos do cepljenja: Ne ...

matej tonin Svet24.si

Kam se mudi? Kako vlada ustvarja privid nujnosti ...

20201019-01032119 Necenzurirano

Uradno: država kupila neustrezne hitre teste

marija-šerifović Odkrito.si

Marija Šerifović ima fanta!

desa muck Njena.si

Oče Dese Muck presenetil pri 90-ih letih!

Magazin

Melania končno odrešena! Le še zadnjič ji mora biti j****o mar za božične okraske Bele hiše (FOTO in VIDEO)

Deli na:
Melania končno odrešena! Le še zadnjič ji mora biti j****o mar za božične okraske Bele hiše (FOTO in VIDEO)

Melania Trump - Foto: Reuters

Edina brez zaščitne maske in brez spremstva moža Donalda Trumpa se je prva dama Melania Trump z s širokim nasmehom na ustih sprehodila mimo kočijažev, Winstona in Bena. Na praznično okrašenem vozu z vpreženima konjičkoma sta pripeljala glavno božično smreko Fraser iz Zahodne Virginie za Modro sobo v Beli hiši. To bo zadnji Božič za družino Trump v Beli hiši.

Tokrat  s prvo damo ni bilo niti njenega sina Barrona.  Pod roko jo je iz Bele hiše po stopnicah pospremil marinec, nato se je sama sprehodila do konjičkov in se ustavila pri kočijažih ter z njima spregovorila nekaj besed. Potem je v sivem plaščku in visokih petkah še obkrožila voz, si zavzeto nekaj časa ogledovala vrh smreke in nato po končanem mimohodu spet s širokim nasmehom  pomahala zbranim in pred televizijskimi kamerami ter voščila vesel Božič.  


Po tem prazničnem sprejemu smreke, ko je božično vzdušje pričaralo tudi igranje znanih božičnih skladb, med njimi 'Oj, božično drevesce,' bodo v pisarni prve dame razkrili letošnjo božično okrasitev. Tako kot sprejem smreke kot  začetek okraševanja ima precej grenak priokus, ne toliko zaradi zadnjega božičnega praznovanja Trumpovih v Beli hiši, ampak ker Američani kot svetovna javnost ne more izbrisati iz spomina telefonskega posnetka, v katerem se je razkrilo, kakšen odnos ima prva dama v resnici do božičnega okraševanja.

Kot je znano se je v telefonskem pogovoru, v katerem se  je več ali manj vse vrtelo okoli priprav na Božič, kar je tradicionalna naloga prve dame v Beli hiši,  Melania ves čas pritoževala. Pogovor je popestrila s preklinjanjem, kako se mora ukvarjati  s tem *** božičnim okraševanjem. Pogovor je na skrivaj posnela tedanja in zdaj že nekdanja prijateljica uslužbenka Bele hiše Stephanie Winston Wolkoff, nato je zaokrožil po svetovnem spletu. Nekdanja prijateljica je kmalu po objavi tega pogovora objavila še knjigo Melania in jaz in v njej prvo damo  prikazala v precej negativni luči.

Loading...