Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Melania končno odrešena! Le še zadnjič ji mora biti j****o mar za božične okraske Bele hiše (FOTO in VIDEO)

Deli na:
Melania končno odrešena! Le še zadnjič ji mora biti j****o mar za božične okraske Bele hiše (FOTO in VIDEO)

Melania Trump - Foto: Reuters

Edina brez zaščitne maske in brez spremstva moža Donalda Trumpa se je prva dama Melania Trump z s širokim nasmehom na ustih sprehodila mimo kočijažev, Winstona in Bena. Na praznično okrašenem vozu z vpreženima konjičkoma sta pripeljala glavno božično smreko Fraser iz Zahodne Virginie za Modro sobo v Beli hiši. To bo zadnji Božič za družino Trump v Beli hiši.

Tokrat  s prvo damo ni bilo niti njenega sina Barrona.  Pod roko jo je iz Bele hiše po stopnicah pospremil marinec, nato se je sama sprehodila do konjičkov in se ustavila pri kočijažih ter z njima spregovorila nekaj besed. Potem je v sivem plaščku in visokih petkah še obkrožila voz, si zavzeto nekaj časa ogledovala vrh smreke in nato po končanem mimohodu spet s širokim nasmehom  pomahala zbranim in pred televizijskimi kamerami ter voščila vesel Božič.  


Po tem prazničnem sprejemu smreke, ko je božično vzdušje pričaralo tudi igranje znanih božičnih skladb, med njimi 'Oj, božično drevesce,' bodo v pisarni prve dame razkrili letošnjo božično okrasitev. Tako kot sprejem smreke kot  začetek okraševanja ima precej grenak priokus, ne toliko zaradi zadnjega božičnega praznovanja Trumpovih v Beli hiši, ampak ker Američani kot svetovna javnost ne more izbrisati iz spomina telefonskega posnetka, v katerem se je razkrilo, kakšen odnos ima prva dama v resnici do božičnega okraševanja.

Kot je znano se je v telefonskem pogovoru, v katerem se  je več ali manj vse vrtelo okoli priprav na Božič, kar je tradicionalna naloga prve dame v Beli hiši,  Melania ves čas pritoževala. Pogovor je popestrila s preklinjanjem, kako se mora ukvarjati  s tem *** božičnim okraševanjem. Pogovor je na skrivaj posnela tedanja in zdaj že nekdanja prijateljica uslužbenka Bele hiše Stephanie Winston Wolkoff, nato je zaokrožil po svetovnem spletu. Nekdanja prijateljica je kmalu po objavi tega pogovora objavila še knjigo Melania in jaz in v njej prvo damo  prikazala v precej negativni luči.