kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Melania bo dobila čevlje za "zmagoviti prihod v Belo hišo"

Deli na:
Melania bo dobila čevlje za "zmagoviti prihod v Belo hišo"

Foto: Getty Images

Tovarna obutve Bema iz Banja Luke v BiH se je odločila izdelati dva para čevljev za Melanio Trump. Gre za izraz podpore njej in njenemu možu, ki se bori za položaj predsednika ZDA, poroča britanski BBC. Enega od parov bodo zasnovali za njen zmagoviti prihod v Belo hišo.

Tehnični direktor tovarne Marinko Umičević želi s to potezo izraziti nasprotovanje "umazani kampanji" proti Trumpovima v boju za Belo hišo.

Kot dodaja BBC, je bila Melania Trump rojena v Sloveniji, ki je neodvisnost od SFRJ razglasila leta 1991, in govori srbsko. Nekdanja manekenka si je v zadnjem obdobju prislužila precej kritik zaradi govora na republikanski nacionalni konvenciji, prav tako so nekateri podvomili v njeno spoštovanje vizumske zakonodaje ob selitvi v ZDA.

Glede na praktičnost v času kampanje bo imel en par čevljev udobne vložke iz spominske pene, tako da se bo Trumpova lahko sprehajala po Ameriki in še vedno ohranila eleganco. Drugi par pa bodo usnjeni čevlji z visoko peto, narejeni za "zmagoviti prihod v Belo hišo", je napovedala tovarna.

Umičević se sicer tudi sam na prihajajočih lokalnih volitvah poteguje za politični položaj in pravi, da iz izkušenj ve, da ne moreš zmagati, če med kampanjo niso ponosil vsaj enega para čevljev.

Sicer pa upa, da bo Melanio to darilo spomnilo na dom. "Ti čevlji so z Balkana, kjer je odrasla," je dejal. Prepričan je, da bo Melania "prežela ameriško politiko z nekaj balkanske mentalitete in vanjo vnesla prijaznost in dušo".