zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Manchester United naj bi bil za Jana Oblaka pripravljen odšteti več kot 100 milijonov evrov

Deli na:
Manchester United naj bi bil za Jana Oblaka pripravljen odšteti več kot 100 milijonov evrov

Foto: Martin Metelko

Ob koncu nogometne sezone 2018/19 se vnovič pojavljajo govorice o prestopih. V teh dneh medije v Angliji vnovič polni slovenski vratar iz madridskega Atletica Jan Oblak, ki si ga očitno želijo pri Manchester Unitedu.

Španec David de Gea na Old Traffordu trenutno ne blesti, obenem pa ima pogodbo s klubom le še za eno sezono. Spletna stran fourfourtwo.com zato že napoveduje, da bi ga lahko zamenjal Jan Oblak.

Ta je pogodbo z Atleticom nazadnje podaljšal aprila in njegova odškodnina za prestop v drug klub zdaj znaša preko 100 milijonov evrov. A po poročanju portala ESPN so pri Unitedu za enega najboljših vratarjev na svetu pripravljeni seči globoko v žep.

Po drugi strani pa je pred velikimi izzivi tudi 26-letni Škofjeločan, saj pri Atleticu v poletnem prestopnem roku napovedujejo okrepitve in odkrit napad na naslov prvaka v novi sezoni.

Pri fourfourtwo dodajajo tudi, da bi znala biti težava za prestop tudi letošnji uspeh Manchestra. Oblak naj bi bo pisanju portala zapustil Madrid le, če bi zaigral v ekipi, ki igra v ligi prvakov. A moštvu Oleja Gunnarja Solskjaerja kaže slabo. Ekipa je trenutno na šestem mestu prvenstvene razpredelnice, dva kroga pred koncem pa za četrtim mestom zaostaja za tri točke.