stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Madonna v petih minutah razprodala pariški koncert v decembru

Deli na:
Madonna v petih minutah razprodala pariški koncert v decembru

Foto: Reuters

Vstopnice za koncert ameriške pop zvezdnice Madonne, ki bo 9. decembra v Parizu, so bile razprodane v petih minutah, so sporočili organizatorji Live Nation, ki so s prodajo začeli v ponedeljek. Prodanih je bilo vseh 15.000 vstopnic, cene pa so se gibale od 51 do 205 evrov.

Decembrski koncert je po pisanju francoske tiskovne agencije AFP zaenkrat edini napovedan Madonnin postanek v Franciji, kjer je pevka nazadnje nastopila leta 2012.

Madonna bo 29. avgusta začela turnejo po Severni Ameriki in Evropi, na kateri bo predstavljala zadnji album Rebel Heart. Na turneji bo ponovno oživila tudi nekaj starejših uspešnic. Trenutno je napovedanih 35 koncertov.

Madonna si tudi prizadeva, da bi razrešila spor z voditeljico francoske skrajno desničarske stranke Nacionalna fronta Marine Le Pen, ki sega v leto 2012. Tedaj je namreč med koncertom v Parizu na odru pokazala sliko Le Penove s svastiko na čelu, zaradi česar so odvetniki Nacionalne fronte proti njej vložili tožbo.

Prejšnji teden je ameriška zvezdnica na francoski televiziji dejala, da bi se z Le Penovo rada srečala na pijači, na kateri bi se lahko pogovorili o svojih stališčih. Le Penova je sicer povabilo sprejela z veseljem, vendar po pisanju AFP ni znano, ali se bosta zares srečali.