ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

denis-tajhman Njena.si

Ljubezen po domače: Denis s kartami pravilno ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Magazin

Konec ljubezni: Prosinečki od Crvene zvezde zahteva 130.000 evrov

Deli na:
Konec ljubezni: Prosinečki od Crvene zvezde zahteva 130.000 evrov

Foto: Reuters

Hrvaški nogometni strateg Robert Prosinečki od nekdanjega delodajalca iz Beograda Crvene zvezde zahteva poplačilo vseh neizplačanih plač v višini 130.000 evrov vključno z zamudnimi obrestmi, je poročal hrvaški novičarski portal index.hr.

Šestinštiridesetletni Prosinečki, ki je v svoji nogometni karieri zaigral tudi za ljubljansko Olimpijo, je Crveno zvezdo prek svojega pravnega zastopnika Nikole Badovinca prijavil disciplinski komisiji Mednarodne nogometne zveze Fifa zaradi neupoštevanja finančnih obveznosti ter zahteval sprejetje kazenskih ukrepov proti Crveni zvezdi.

V beograjskem klubu se na zahtevek Prosinečkega niso pritožili na mednarodnem športnem razsodišču Cas v Lozani, kar pomeni, da je zahteva postala pravnomočna.

Nekdanji jugoslovanski in hrvaški nogometni as ter igralec Crvene zvezde je po koncu kariere začel delovati kot nogometni trener. V Crveno zvezdo se je leta 2010 vrnil kot trener, a sta se beograjski klub in hrvaški trener leta 2012 sporazumno razšla. Prosinečki je trenutno selektor azerbajdžanske nogometne reprezentance.

Loading...