Revija Reporter
Magazin

Kateri par se bo poročil na pravljični poroki?

A. S.

25. sep. 2024 9:46 Osveženo: 9:49 / 25. 9. 2024

Deli na:

Kdo se bo poročil na Aktualovi Last minute sanjski poroki?

Jaka Zorman

Ta petek, 27. septembra se bo zgodilo: izvedeli boste, kdo se bo poročil na Aktualovi Last minute sanjski poroki. Od treh parov, ki so se uvrstili v finale, bo doživel sanjsko poroko samo en par. Bosta to Patricija in Matej, Maja in Žiga, ali Petra in Miha? Patricija in Matej sta že v rahli prednosti, saj sta na spletnem glasovanju dobila največ glasov, in bosta tako dobila dodatno točko.

Žiranta v finalni oddaji bosta glasbenika Tjaša in Uroš Steklasa, ki sta lahko vzor mladim parom, ki se želijo poročiti, pred kratkim sta na koncertu razglasila, da pričakujeta že drugi naraščaj.

Zadnjo oddajo Last minute sanjska poroka bosta seveda spet vodila Tamara Goričanec, ki se je prav tako zaročila, in to pred televizijskimi kamerami, v studiu Aktual TV. Njen Matic je padel na kolena in jo zaprosil. Njen najboljši prijatelj Rudi Sieger je uredil, da je v studiu vse potekalo gladko in Tamara je doživela največje presenečenje svojega življenja. Seveda bo Rudi zraven Tamare tudi ta petek. Parom bo spet zastavljal težka nagradna vprašanja in nenavadne ali pa čisto navadne gospodinjske naloge, ki jih bodo morali rešiti.

Tokrat se jim bo zmaga res bogato poplačala! Par, ki bo premagal vse preizkušnje in oba nasprotna para, čaka zares pravljična poroka v prečudoviti poročni dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki, čakajo ga poročni prstani, fotografi, urejanje pričeske, ličenje, čaka ga prelepo dekorirana dvorana, čaka ga hrana in pijača za sto svatov, za katero poskrbi Hotel Dolenj'c, čaka ga poročna torta, čaka ga glasbena skupina, čaka ga prva poročna noč v imenitni nastanitvi. Pa še kakšno presenečenje.

Uživajte torej v zadnjem delu resničnostnega šova Last minute sanjska poroka ta petek, 27.septembra ob 20.00 na Aktual TV!