SDO_10-03-24_1219UTC_131-171_RedScreen_4k Svet24.si

Zabeležili najmočnejši sončev izbruh ...

Urbani6-dec20 Svet24.si

Kmetu s polja ukradli 6 ton izredno cenjenega ...

1709125029-dsc1928-01-1709124960495 Necenzurirano

Policija potrdila, da preiskuje sum napada na ...

54043105780_0d04297a06_c Reporter.si

Golob še vedno z eno nogo v energetiki. Kam bi ...

luka doncic gabriela anamaria Ekipa

Topijo se srca, fotka je hit: Takole 10-mesečna ...

laura-beranič Njena.si

Klepet z Lauro: Grenka lekcija in ganjen oče

max-bilac Ekipa

To je neverjetno: Ali bo Slovenija izgubila še ...

Magazin

Petra in Miha komaj čakata na sanjsko poroko!

Deli na:
Petra in Miha komaj čakata na sanjsko poroko!

Nasmejana med oddajo, malček živčna v pričakovanju poroke. - Foto: Petra Hlebš

Petro in Miha, par, ki je zmagal v resničnostnem šovu Last minute sanjska poroka, so na Aktualu vprašali, kako preživljata dneve pred sanjsko poroko, ki jima jo bo podaril Aktual.

Aktual bo poskrbel za čisto vse, kar mladi par potrebuje za enega najbolj srečnih dni v njuni zvezi: od frizerja, stilista, poročnih oblek, do poročnih prstanov, do cvetja, do dekoracij poročne dvorne La Vie v Kostanjevici na Krki, poročne torte, hrane in pijače za 100 svatov, do zasluženega počitka po naporni, a veseli poroki.

Miha se je voditeljema Martini Švab in Gašperju Riflju v programu Aktuala pohvalil: »Občutki so neprecenljivi, veseliva se najinega najlepšega dne.« A Petra ne bi bila energična Štajerka, če ne bi dodala in priznala: »Malo je pa tudi stresa.

Poslala sva vabila povabljenim, seznam je napisan, vabila so v tisku.« Tudi Miha je priznal, da pričakuje, da bo ta mesec kar divji. In dodal: »Rada bi se zahvalila vsem, ki sta nama omogočili, da se bova 26. oktobra poročila.« Petra pa ga je še bolj temeljito dopolnila: »Hvala Aktualu, da ste naju izbrali, hvala vsem, ki ste glasovali za naju, in vsem v ozadju, za katere komaj čakava, da jih spoznava in se jim se osebno zahvaliva za verjetno najboljšo izkušnjo v življenju. Zelo se veseliva, veva, da bo naporno, a  veva tudi, da bo na koncu tudi vredno.«

»Nagrada je šla v prave roke«, je pogovor zaključila voditeljica Martina Švab in mlademu paru svetovala: »Prepustita se užitkom.«

Tudi na Aktualu komaj čakajo, da bodo zraven, ko se bo poročil ta mladi par, poln pozitivne energije. To se bo zgodilo 26.oktobra, v eni najlepših poročnih dvoran v Sloveniji, v centru La Vie, v Kostanjevici na Krki.