ana-tavčar-pirkovič Dobra karma

Na najbolj žaljive kritike televizijska ...

2_manca špik Svet24.si

Manca Špik zaradi hčerke obiskuje psihoterapevta

karl erjavec pl1 Reporter.si

Rešitelj s političnega smetišča: Odpisani Karl...

prodajalec kostanjev, maroni, zurich Svet24.si

Konec oktobra podobno kot v Sloveniji! Toda Švica...

20180521-00861791 Necenzurirano

Kaj je igra Karla Erjavca? In zakaj se Janša boji...

Sharon Stone Odkrito.si

62? Vau!

tanja-bošković Odkrito.si

Nekoč so ji ležali pred nogami, danes je lačna.

Magazin

Južnoafriški predsednik Zuma razmišlja še o peti ženi

Deli na:
Južnoafriški predsednik Zuma razmišlja še o peti ženi

Foto: Reuters

Južnoafriški predsednik Jacob Zuma je namignil, da bi se lahko še enkrat poročil, tako da bi mu na stara leta stala ob strani mlajša in bolj okretna peta soproga. Med obiskom v Durbanu je 72-letni predsednik po poročanju časnika The Star v torek namreč dejal, da že ima več žena, da pa se je pripravljen poročiti še z zadnjo.

Zbrana množica je njegovo izjavo pozdravila z bučnim smehom in vzkliki odobravanja, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Profesor Sihawu Ngubane je za časnik pojasnil, da je med pripadniki plemena Zulu dokaj običajno, da se moški, ki prakticirajo poligamijo, v zadnjih letih življenja še enkrat poročijo, včasih z mlajšo sestro ene od soprog.

Zadnjo ženo po zulujsko imenujejo "dom, v katerem se bom postaral", ker skrb za moža na stara leta večinoma prevzame zadnja žena, ki je običajno mlajša od drugih žena ter bolj okretna v nujnih primerih, je dejal.

Zuma, ki ima okoli 20 otrok, se je poročil šestkrat, trenutno pa ima štiri žene, ki so kljub kritikam nekaterih davkoplačevalcev financirane iz državnega proračuna.

Loading...