dejan-vunjak Dobra karma

9 let po Brendijevi smrti njegov sin še vedno ...

sveča Svet24.si

Poslovil se je priznani slovenski kirurg

jansa bajuk FB Reporter.si

»Matej Tonin bo moral biti bolj previden, kot je ...

pivec gantar Svet24.si

Rušenje Gantarja, zaposlovanje na lepe oči in ...

Screenshot 2020-08-05 at 18.39.43 Necenzurirano

Banjalučani in bivši šef Darsa med krizo ...

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Zvezdana Mlakar 3 Njena.si

Zvezdana Mlakar se je zlomila

Magazin

Jürgen Klopp bo v Liverpoolu ostal do leta 2024

Deli na:
Jürgen Klopp bo v Liverpoolu ostal do leta 2024

Foto: VSZI

Neznank ni več. Najbolj priljubljeni Nemec na Otoku Jürgen Klopp bo še vsaj do leta 2024 opravljal funkcijo glavnega trenerja v angleškem nogometnem velikanu Liverpoolu. Klopp, ki je rdeče junija popeljal do najprestižnejše nogometne lovorike v ligi prvakov, je z lastniki zasedbe z Anfielda včeraj podaljšal sodelovanje.

V Liverpoolu so zadovoljni. Rdeči prepričljivo vodijo v domačem angleškem prvenstvu premier league, hkrati pa so si priigrali nadaljevanje tekmovanja v najelitnejšem klubskem tekmovanju na svetu, torej ligi prvakov.

Klopp se je na klop Liverpoola usedel oktobra 2015 ter s karizmatičnim vodenjem in dosežki postal ljubljenec navijačev rdečih. Pred tem je bil strateg Borussie iz Dortmunda.

"Jeseni 2015, ko sem dobil klic, sem mislil, da sva klub in jaz ustvarjena drug za drugega. Zdaj pa sem prepričan, da sem vse skupaj celo podcenjeval. Samo popolno prepričanje v to, da se naše sodelovanje lahko še naprej dopolnjuje, me je vodilo v to odločitev, da se zavežem še do leta 2024. Če tega ne bi bilo, ne bi podpisal. Ta klub je v tako čudovitem kraju, da ne morem niti pomisliti na to, da bi ga zapustil," je podaljšanje sodelovanje čustveno pospremil Klopp.

"Ko vidim, kako se klub razvija, vidim, da lahko še veliko prispevam. Naš uspeh se meri na igrišču, ni pa to edino merilo. Vidim predanost vseh. Klub deluje tako, kot si človek lahko samo želi," je še dodal 52-letni Klopp, ki je povsem preobrazil klub, ki si ni mogel izbrati boljšega stratega.

Loading...