Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Magazin

Klopp: Nogomet ni bolj pomemben kot naša življenja ali življenja drugih ljudi

Deli na:
Klopp: Nogomet ni bolj pomemben kot naša življenja ali življenja drugih ljudi

Foto: Reuters

Strateg vodilne ekipe v angleški premier ligi Liverpoola, Jürgen Klopp, je ob vrnitvi svojih nogometašev na skupinske treninge dejal, da igralcev ne namerava ogrožati ali jih postavljati v položaje, ki bi bili zdravstveno tvegani.

Liverpoolu sta pred prekinitvijo prvenstva zaradi epidemije novega koronavirusa manjkali le dve zmagi do prvega naslova prvaka po 30 letih.

Preden so se nogometaši v Angliji lahko vrnili na treninge v manjše skupine, so v ligi izvedli testiranja. Od 748 testov nogometašev in članov klubov so odkrili šest primerov okužb z novim koronavirusom.

Klopp je poudaril, da je zdravje na prvem mestu, meni pa, da so razmere zdaj dovolj dobre, da lahko spet trenirajo. "Nikoli ne bi nikogar želeli izpostaviti nevarnosti ali da bi počel nekaj, česar noče. Da, radi imamo nogomet, to je naša služba. Toda ni bolj pomemben kot naša življenja ali življenja drugih ljudi," je dejal Klopp v pogovoru za televizijo Sky.

V Angliji želijo v premier ligi nadaljevati 12. junija, toda v zadnjem času se pojavljajo številni dvomi. Tudi pri igralcih, ki jih skrbi epidemiološka slika, pa tudi nevarnost poškodb zaradi dolgega tekmovalnega premora.

Tudi Klopp poudarja, da bodo po začetku treningov vsi potrebovali nekaj časa, da pridejo vsaj do minimalne ravni za tekme. "Ne moremo začeti danes in jutri že igrati. To ne gre, čeprav bi si želeli, da začnemo čim prej," je dejal nemški strateg.

loading...
Loading...