kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Jamajška strela "tam spodaj" trese mreže (VIDEO)

Deli na:
Jamajška strela "tam spodaj" trese mreže (VIDEO)

Usain Bolt proslavlja svoj zadetek. - Foto: YouTube

Legendarni Jamajčan Usain Bolt je po koncu blesteče atletske kariere nov izziv našel v nogometu. Za avstralsko zasedbo Central Coast Mariners je na včerajšnji prijateljski tekmi proti ekipi Macarthur South West United v Sydneyju dosegel kar dva gola, njegova ekipa pa je slavila s 4:0.

Svetovni rekorder v tekih na 100 in 200 metrov ter nosilec osmih olimpijskih odličij najbolj žlahtnega leska je bil v uvodni postavi svoje ekipe. Prvi gol je dosegel v 55., drugega v 69. minuti, šest minut kasneje pa je ob stoječih ovacijah zapustil igrišče.

"Vedno je nasmejan in prijazen do navijačev, na igrišču pa je zavoljo trdega in zagrizenega dela iz dneva v dan boljši. Do januarja prihodnje leto bo zagotovo ostal v našem klubu, a pri nas je vedno dobrodošel in bo lahko ostal, dokler mu bo všeč," je nad slovitim karibskim atletom navdušen predsednik Marinersov Shaun Mielekamp.

"Na tekmi sem naredil nekaj napak, a sem presrečen in ponosen, da sem dosegel dva gola. V zadnjih mesecih sem veliko napredoval," je med drugim dejal najhitrejši nogometaš na svetu, ki se je pred prihodom v deželo "tam spodaj" spogledoval z dvema veliko bolj uveljavljenima nogometnima ekipama na svetu - angleškim Manchester Unitedom in nemško Borussio iz Dortmunda.