zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Sodelavka Ilke Štuhec bo odslej delala z avstrijskimi smukačicami

Deli na:
Sodelavka Ilke Štuhec bo odslej delala z avstrijskimi smukačicami

Anja Šešum - Foto: Bobo

Kineziologinja Anja Šešum, ki je štiri leta delala v ekipi Ilke Štuhec, se po razhodu z dvakratno svetovno prvakinjo seli v avstrijsko žensko smukaško ekipo, najmočnejšo ekipo na svetu, poroča Delo.

Pred dobrim mesecem je Štuhčeva na novinarski konferenci presenetila z novico, da se razhaja s trenerjem Grego Koštomajem in Šešumovo. Koštomaj naj bi prevzel slovensko moško ekipo za hitre discipline, a morajo to na Smučarski zvezi Slovenije še potrditi, Šešumova pa je nove izzive našla v Avstriji.

"Začela sem delati s športniki iz drugih panog, moje naloge so bile raznovrstne - od vračanja po poškodbi do kondicijske priprave in terapij. Udeležila sem se tudi nekaterih seminarjev. Nisem si vzela prostega časa, ampak se zakopala v delo in izobraževanje," je za Delo o izzivih po prekinitvi sodelovanja s Štuhčevo povedala Šešumova, ki se spogleduje tudi s sodelovanjem z mariborskimi veslači, kjer je nekoč sama trenirala.

O sodelovanju z Avstrijci, kjer bo namesto z eno delala s sedmimi tekmovalkami, pa pravi: "Seveda si vesel takšne priložnosti, ampak to še nič ne pomeni. Zdaj šele prihaja čas, ko se moram dokazati. Zato odhajam na prvi trening z dekleti s pozitivno tremo. Prehod iz majhne ekipe v veliko bo največji izziv. Dela bo veliko, kar pa mi nikoli predstavljalo težav, rada imam svojo službo in rada delam."