mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Izjemna priložnost: Brezčasni Harley-Davidsoni in poslikave teles v Cityparku

Deli na:
Izjemna priložnost: Brezčasni Harley-Davidsoni in  poslikave teles v Cityparku

Naše največje nakupovalno središče bo za nekaj časa postal drugi dom motornim kolesom, med katerimi sta tudi Road King in Street Glide - Foto: Robert Krumpak

Ob 120. obletnici brezčasnih motorjev Harley-Davidson vas v Cityparku vabijo na redko in bogato razstavo vintage motociklov iz zasebnih zbirk, ki navdušujejo tudi mlade. Naše največje nakupovalno središče bo za nekaj časa postal drugi dom motornim kolesom, med katerimi sta tudi Road King in Street Glide. Najbolj atraktiven med njimi pa je vsekakor vojaški motocikel iz leta 1942. Razstavo si lahko ogledate vse do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev.

Prav tako pa vas v soboto, 11. marca, čaka tudi posebno dogajanje. V živo boste lahko spremljali mojstrico poslikave telesa oziroma »bodypaintinga«. Kreatorka in umetnica bo ustvarjala na glavnem hodniku v pritličju nakupovalnega središča.

Lastniki lepotcev so navdušeni motoristi iz Slovenije, ki so del združenja HOG Lipa Chapter. Slednji je uradni zastopnik oziroma distributer motornih koles Harley-Davidson in je uradno registriran v centrali H.O.G v Združenih državah Amerike.

Foto: Spar - Ob 120. obletnici brezčasnih motorjev Harley-Davidson vas v Cityparku vabijo na redko in bogato razstavo vintage motociklov iz zasebnih zbirk

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 21. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

Foto: Spar - Razstavo si lahko ogledate vse do sobote, 18. marca, in se za lep spomin fotografirajte s katerim od motorjev

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.