bik Svet24.si

Od večne zvestobe do hude trme: Biki v sebi ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

jansa zore bobo Reporter.si

Janša in škofje so se politično in finančno ...

olimpija Ekipa24.si

Kakšna bomba! Stožice so se tresle, Agba z vso ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

roglic mezgec Ekipa24.si

Ne le Pogačar, tudi ta slovenski zvezdnik bo ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Interzero praznuje dvajset let delovanja v Sloveniji

Deli na:
Interzero praznuje dvajset let delovanja v Sloveniji

Foto: Interzero

Podjetje Interzero, vodilno podjetje na področju trajnostnih rešitev ter pionir na področju inovacij pri recikliranju plastike v Evropi, praznuje dvajset let delovanja v Sloveniji.

V teh letih je Interzero postal zaščitna znamka za resno, digitalno podprto, evropsko primerljivo in uporabniku prijazno upravljanje odpadkov.  Svoje poslanstvo »svet brez odpadkov in družba brez emisij« Interzero uresničuje skupaj z več kot 20.000 strankami.

Ob dvajseti obletnici delovanja v Sloveniji, Interzero vabi na slavnostno srečanje, ki bo v četrtek, 14.3.2024 ob 10.00 v Hotelu Kempinski v Portorožu. Vaša udeležba je brezplačna, zaradi omejenega števila pa se je potrebno prijaviti na spletu.

Foto: Primož Lavre - Mag. Darja Figelj, direktorica Interzero Slovenija

Na slavnostnem srečanju bo podjetje Interzero predstavilo Trajnometer, spletno orodje za verodostojno ESG trajnostno poročanje. To podjetjem omogoča, da varno spremljajo in hipno upravljajo svoje okoljske podatke. Mag. Darja Figelj, direktorica Interzero Slovenija ob tem poudarja, da so spletno orodje razvili ob spoznanju, da večina podjetij niti ne pozna prihajajočih ESG smernic, ki bodo ključna zakonodajna obveza že v prihodnjih letih.

»Trajnometer podjetjem zagotavlja celovito EU skladnost, upošteva ESG smernice in direktivo o trajnostnem poročanju CSRD ter enotni evropski sistem poročanja ESRS. Podjetja na enem spletnem mestu dobijo certificirano poročilo o svojem okoljskem odtisu, kar je osnova za vsakršno zmanjševanje vplivov na okolje«, dodaja mag. Figelj.

Predstavitev Trajnometra ob dvajseti obletnici delovanja Interzera v Sloveniji je potrditev, da je Interzero resnično pionir na področju inovativnih trajnostnih rešitev, ki se zmore hipno prilagoditi potrebam svojih strank.

Foto: Interzero