Revija Reporter
Magazin

Hrvaški mediji: Kek je pravi gospod v primerjavi z Bolgarom

J.B.

2. jun. 2017 9:20 Osveženo: 10:03 / 09. 8. 2017

Deli na:

Medtem ko je trenerju Dinama Petevu med intervjujem reporterka držala dežnik, se je Kek izkazal za gospoda in on reporterki držal dežnik

Hrvaški mediji ne pojejo hvalnic trenerju Rijeke Matjažu Keku samo zato, ker je boljši trener od Ivajla Peteva, trenerja Dinama, ki so mu Rečani vzeli naslov državnega prvaka in zmagovalca pokala, ampak tudi zato, ker je v primerjavi z Bolgarom pravi gospod.

Ko je novinarka hrvaške MaxTV Mila Horvat po pokalni tekmi v Varaždinu intervjuvala Peteva, je v eni roki držala mikrofon, v drugi dežnik, medtem pa je Petev nonšalantno stal in odgovarjal z rokami v žepih.

Kek se je izkazal za pravega gospoda. Med intervjujem je on prijel dežnik in ga obema držal nad glavo.

»Zdaj vemo, kdo je gospod. Tisto, kar ne vemo, je, kako je mogoče, da je Bolgar na klopi Dinama, za katerega se ne spomnim, da bi igral slabše, in to s posamezniki, ki so plačani več, kot vsi igralci Rijeke skupaj. Prav tako ne vemo, zakaj mu ženska drži dežnik, medtem ko on kot ´jack´ z rokami v žepih stoji tako, kot da je pravkar osvojil Ligo prvakov, ne pa izgubil tudi pokal, kar se zagrebškemu klubu ni zgodilo 12 let,« je zapisal novinar portala 24Sata Marko Šnidarić.