UVODNA rudnik radomlje frantar zabret Igor Kupljenik Svet24.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

lev Svet24.si

Popoln vodič po znamenju leva in njegovo vladanje...

schellenburg Necenzurirano

Kdo je plačal 8 tisoč evrov za kvadrat v ...

iztok seljak Saso Radej Reporter.si

»Do konca sprijeno!« Nemoralni slovenski ...

celje Ekipa24.si

S kom v 3. krogu evropskih kvalifikacij? Če ...

Slash Revija Stop

Slash - doživel nepopisno tragedijo

nika prevc pm Ekipa24.si

Nika Prevc je zablestela kot še nikdar! Naša ...

Magazin

Gorenje že desetletje ohranja zaupanje Slovencev

Deli na:
Gorenje že desetletje ohranja zaupanje Slovencev

Foto: Gorenje

Letos mineva deset let, odkar je Slovenija vključena v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand. Gorenje je v tej raziskavi že desetič zapored osvojilo laskav naslov najbolj zaupanja vredne znamke gospodinjskih aparatov v Sloveniji.

Z raziskavo, ki  jo revija Reader's Digest sicer organizira po vsem svetu, odkrivajo, katerim blagovnim znamkam Evropejci najbolj zaupamo; katere so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke, najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja ter najbolj zaupanja vredne osebnosti.

V Sloveniji je v raziskavi Trusted Brand 2016, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, sodelovalo 7.400 naključno izbranih slovenskih naročnikov revije Reader's Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah ter najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja. V kategoriji gospodinjskih aparatov je naslov najbolj zaupanja vredne blagovne znamke tudi letos osvojila blagovna znamka Gorenje, ki je najuspešnejša v svoji kategoriji, v kateri zmaguje že odkar poteka raziskava. Potrošniki so jo letos namreč uvrstili na prvo mesto že desetič zapored.