Joži Lesiček-glavna Nova Dobra karma

Ljubezen po domače: Joži iskreno o tem, kaj se ...

Mario1 -Foto-Adrijan Pregelj Svet24.si

Mario: »Smo trdoživi, prilagodljivi in ...

zoran jankovic pl Reporter.si

Kako je Zoran Janković »izdal« rdečo zvezdo: Z...

janez janša Svet24.si

Janša: Najkasneje v sredo bo prišlo do sprememb,...

šola, koronavirus, šolstvo, učenje Necenzurirano

Dragi mladi, krivi smo. Odrasli. #kolumna

raiven Odkrito.si

Bi prepoznali to nenaličeno slovensko glasbenico?

Karmen Sunčana Lovrić, gabi boban Njena.si

Igralka serije Šverc komerc spregovorila o ...

Magazin

Gorenje že desetletje ohranja zaupanje Slovencev

Deli na:
Gorenje že desetletje ohranja zaupanje Slovencev

Foto: Gorenje

Letos mineva deset let, odkar je Slovenija vključena v eno največjih evropskih potrošniških raziskav o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand. Gorenje je v tej raziskavi že desetič zapored osvojilo laskav naslov najbolj zaupanja vredne znamke gospodinjskih aparatov v Sloveniji.

Z raziskavo, ki  jo revija Reader's Digest sicer organizira po vsem svetu, odkrivajo, katerim blagovnim znamkam Evropejci najbolj zaupamo; katere so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke, najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja ter najbolj zaupanja vredne osebnosti.

V Sloveniji je v raziskavi Trusted Brand 2016, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, sodelovalo 7.400 naključno izbranih slovenskih naročnikov revije Reader's Digest Slovenija. Anketiranci so navedli svojo najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v skupno 32 kategorijah ter najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja. V kategoriji gospodinjskih aparatov je naslov najbolj zaupanja vredne blagovne znamke tudi letos osvojila blagovna znamka Gorenje, ki je najuspešnejša v svoji kategoriji, v kateri zmaguje že odkar poteka raziskava. Potrošniki so jo letos namreč uvrstili na prvo mesto že desetič zapored.

Loading...