hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

tin-vodopivec, urška-majdič Odkrito.si

TIN VODOPIVEC IN URŠKA MAJDIČ: pripravljata ...

bruno-šulman, masterchef-2021 Odkrito.si

To nam je pripravil Bruno Šulman, zmagovalec ...

Magazin

Gola resnica o Melanii Trump

Deli na:
Gola resnica o Melanii Trump

Foto: Getty Images

Bojan Požar je februarja izdal neavtorizirano biografijo Melanie Trump za ameriški trg, od četrtka pa bo na voljo tudi slovenska različica. Knjiga Melania Trump - gola resnica popisuje življenjsko pot 46-letne žene ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, ki je "polna naključij in spleta neverjetnih, celo fantastičnih okoliščin".

Gre za zgodbo o "suhljatem, tihem in prejkone plahem dekletu" z ambicijo "biti nekdo, biti prva dama sveta", piše Požar v knjigi. Opisuje, kako "Melania Trump prihaja iz popolnoma povprečne slovenske socialistične družine. Njeni starši niso pripadali eliti, niso bili bogati, a tudi ne revni".

"Melanija nikoli ni blestela v šoli, nikoli ni študirala na Oxfordu, Sorboni ali Harvardu, nikoli ni bila vrhunska manekenka ali supermodel, niti vrhunska športnica, znanstvenica ali podjetnica, pa vendar je že danes verjetno najbogatejša Slovenka vseh časov," lahko preberemo na ovitku biografije, katere soavtor je Igor Omerza. Njeno življenje je utelešenje ameriške zgodbe o uspehu.

Po mnenju Požara je biografija zelo poštena do Sevničanke. Kot je povedal na nocojšnji predstavitvi knjige v Ljubljani, doslej še nihče ni demantiral česarkoli v njej, tudi tiskovni predstavnik Donalda Trumpa jo je zavrnil na zelo pavšalen način.

Američani o potencialni prvi dami ZDA vedo zelo malo, zanimanje zanjo se je rahlo povečalo šele s predvolilno kampanjo, je povedal Požar. Splošno prepričanje ameriških novinarjev je, da nima dovolj kompetenc, da bi bila prva dama.

V preteklosti Melanie Trump je po besedah avtorja knjige mnogo temnih lis. Požar je mnenja, da tudi Trump ni vedel vsega o njej, ko sta se poročila. Najbolj pozitiven lik v knjigi je po njegovem prav kandidat za predsednika ZDA, najbolj negativen pa Melaniin oče, Viktor Knavs.

Na predstavitvi biografije je sodelovala tudi astrologinja Ema Kurent, ki je ocenila, da obstaja 95-odstotna verjetnost, da na prihajajočih ameriških predsedniških volitvah zmaga Hillary Clinton. Kurentova je sicer povedala še, da sta si zakonca Trump glede na njuni astrološki karti zelo različna in da ne ve, kako sta se našla skupaj.

Loading...