vaga Dobra karma

Kronična potreba rojenih v znaku Tehtnice: da bi ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 25. septembra

IMG_1361 Reporter.si

Kdo komu daje inštrukcije? Miro Petek in Bojan ...

dež, naliv, padavine, veter, neurje, sneg Svet24.si

Turbolenten vikend: za uvod nalivi in močan ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

Carmela Mosquera Njena.si

Ljubezen po domače: Se je Carmeli zgodila ...

Magazin

Dwayne Johnson z zaslužkom 87,5 milijona dolarjev že drugo leto najbolje plačani igralec sveta

Deli na:
Dwayne Johnson z zaslužkom 87,5 milijona dolarjev že drugo leto najbolje plačani igralec sveta

Dwayne "The Rock" Johnson (drugi z leve) in ekipa njegove uspešnice Jumanji: Naslednja stopnja. - Foto: Promocijsko gradivo

Na prvo mesto Forbesove lestvice najbolje plačanih igralcev se je drugo leto zapored uvrstil Dwayne The Rock Johnson z zasluženimi 87,5 milijoni ameriških dolarjev. Od tega mu jih je 23,5 milijonov prinesel Netflixov prihajajoči akcijski triler Red Notice. Za visoke zaslužke večine zvezdnikov na lestvici je zaslužen ravno Netflix.

Na drugo mesto se je z 71,5 milijoni dolarjev uvrstil Ryan Reynolds, od tega mu jih je 40 milijonov izplačal prav velikan pretočnih vsebin Netflix. Sledeča mesta na Forbesovi lestvici so z več kot 50 milijoni dolarjev zaslužka zasedli Mark Wahlberg, Ben Affleck in Vin Diesel.

Na šestem mestu je bil z 48,5 milijoni dolarjev bollywoodski zvezdnik Akshay Kumar, ki je večino denarja zaslužil z oglaševanjem raznovrstnih izdelkov, med njimi multivitaminov in čistilnih sredstev za stranišče.

Zadnja štiri mesta na lestvici desetih najbolje plačanih igralcev so zasedli Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler in Jackie Chan. Nihče od njih ni zaslužil manj kot 40 milijonov dolarjev.

Skupno je deset najbolje plačanih igralcev zaslužilo 545,5 milijonov dolarjev, od tega je Netflix prvim šestim na Forbesovi lestvici izplačal 140,5 milijonov dolarjev.

Trenutno revija Forbes še ni objavila letošnje lestvice najbolje plačanih igralk, je pa lansko leto s 56 milijoni dolarjev prvo mesto zasedla Scarlett Johansson.

Loading...