Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Dunking Devils so na vlaku leteli po zraku (FOTO)

Deli na:
Dunking Devils so na vlaku leteli po zraku (FOTO)

Foto: Bobo

Slovenski akrobati Dunking Devils 10-letnico delovanja praznujejo tudi z vratolomnimi vragolijami na vlaku. V Ljubljano so včeraj prispeli na parnem vlaku, s skakanjem po trampolinu, zabitimi koši in celo ognjenimi dodatki ob posebej drznih skokih pa so povabili na predstavo Dunking Devils Live v ljubljansko Halo Tivoli.

Svojo, adrenalina polno, točko so izvedli že petkrat. "V Ljubljani je bilo največ publike, seveda ker je največja postaja," je povedal Maks Veselko iz Dunking Devils. Današnja predstava pa je le uvod v adrenalinski spektakel, ki ga pripravljajo za 17. in 18. maj v Hali Tivoli.

"Dolgčas gotovo ne bo," je obljubil Veselko. Za občinstvo skupaj s številnimi gosti pripravljajo adrenalinske točke in vratolomne akrobacije. "Jedro je naša zgodba in naše vragolije na vseh mogočih rekvizitih," je pojasnil.

Najbolj intenzivna točka za nastopajoče je ruska gugalnica. "To je priprava, s katere trije ali štirje poženejo četrtega ali petega v zrak, zelo visoko in zelo daleč. To pomeni, da je veliko časa za delanje salt," je opisal.


V predstavi bo nastopalo okoli 40 akrobatov in plesalcev, približno polovica prihaja iz akrobatske skupine Dunking Devils. Adrenalin pa bosta dvigovala tudi talna akrobata iz Flipping Arta. Za plesni del bosta poskrbeli skupina Artifex in Tjaša Dobravec, Duo Kamikazete pa pripravlja romantično obarvano plesno točko. Nastopili bodo tudi tuji gostje, Travelers Duo s cirkuško točko in Da Move Crew z akrobacijami z žogo.

"To je prvi slovenski cirkus, kjer se bomo predstavili vsi slovenski artisti," je vsebino predstave pojasnil Tim Nuč iz Flipping Art. "Ogromno bo zanimivih točk," je še dodal.

Svoje spretnosti sta akrobata iz Flipping Art pokazala tudi na današnjem vlaku. "Navajena sva odmisliti faktorje, ki te strašijo. Ni bilo tako težko," je o današnji predstavi povedal Luka Avguštin iz Flipping Art. "Najtežje je ujeti vse salte na osmico in da sva usklajena. Na tem največ delava," je dodal.

S parnim vlakom se bodo danes ustavili še na postaji Ljubljana-Črnuče. Ob 18. uri bodo nastop na vlaku ponovili še v Domžalah, okoli 19. ure pa bodo zadnji šov izvedli za občinstvo v Kamniku.