tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

navijac-turkinja Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

slovenci katedrala slovenski navijači Ekipa24.si

Sijajni prizori iz Kölna! Slovenci pred mogočno ...

Magazin

Družina Whitney Houston jezna na avtorje biografskega filma o pevki

Deli na:
Družina Whitney Houston jezna na avtorje biografskega filma o pevki

Foto: Lifetime

Družina leta 2012 preminule pevke Whitney Houston se je z ostro kritiko odzvala na biografski film z naslovom Whitney, ki ga je režirala igralka Angela Bassett. Pevkina svakinja Pat Houston je na glasbeničino spletno stran napisala, da naj se oboževalci, ki si nameravajo ogledati film, pripravijo na najhujše.

Kot je dodala, biografski film, ki je premiero v ZDA doživel ta konec tedna, "ni dobil blagoslova družine", piše britanski BBC.

Med drugim je obtožila Bassettovo, ki je z Whitney Houston igrala v filmu Waiting to Exhale, napačne razlage njunega prijateljstva, ki po njenem mnenju ni bilo več od poznanstva. Ovekovečenje tega je nepošteno in neiskreno ter pomeni klofuto vsem njenim resničnim prijateljem, je še zapisala pevkina svakinja.

Pevkin nekdanji mož Bobby Brown še ni komentiral niti filma niti omenjene kritike.

Kritičarka Allison Keene v reviji Hollywood Reporter hvali igralko Yayo DeCosta in njeno upodobitev Houstonove, meni pa, da bi bil boljši naslov Whitney in Bobby, saj zgodba filma govori o obeh, še piše BBC.

Režijski prvenec Bassettove se osredotoča na pevkino razmerje z glasbenikom Bobbyjem Brownom - od njunega srečanja do poroke.

Whitney Houston, znana po skladbah, kot so How Will I Know, Saving All My Love for You in I Will Always Love You, je Browna spoznala leta 1989, na vrhuncu svoje slave. Poročila sta se leta 1992. Do konca 90. let pa se je njena podoba pridne deklice spremenila. Soočala se je z odvisnostjo od drog in alkohola, težave je imela tudi v zakonskem življenju.

Od moža se je ločila leta 2007. Februarja 2012 so jo našli mrtvo v kadi v hotelu Beverly Hilton v Los Angelesu. Le nekaj ur kasneje naj bi v istem hotelu nastopila na gala večerji ob 54. podelitvi glasbenih nagrad grammy. Smrt je bila verjetno posledica prevelikega odmerka mamil, zaužitih skupaj z alkoholom.