Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Dragić junak večera za zmago Miamija nad Sacramentom

Deli na:
Dragić junak večera za zmago Miamija nad Sacramentom

Foto: Bobo

Košarkarji Miami Heat so v severnoameriški ligi NBA tokrat v domači dvorani gostili Sacramento Kings in po podaljšku zmagali s 108:96. Junak večera je bil slovenski zvezdnik Goran Dragić, ki je dosegel 25 točk, osem skokov in osem podaj, Tyler Johnson je k zmagi vročice dodal 22 točk, od tega sedem v podaljšku.

Košarkarji Miamija so tako dosegli še 15. zaporedno domačo zmago nad Sacramentom, kar je rekordni zmagoviti niz prvenstva NBA. Naslednja tekma Miami Heat čaka v petek, ko bodo gostovali pri Toronto Raptors.

Beno Udrih pa je s svojo novo sredino Detroit Pistons gostil košarkarje New York Knicks, katerih član je tudi Saša Vujačić. Slovenski dvoboj je dobil Udrih, ki je z Detroitom s 102:89 ugnal kratkohlačnike za še tretjo zaporedno zmago v novi sezoni.

Najbolj sta se v vrstah domačih izkazala Tobias Harris s 25 in Marcus Morris z 22 točkami, Udrih pa je v 16 minutah k zmagi dodal šest točk ter po en skok in podajo. Pri kratkohlačnikih je bil prvi strelec Carmelo Anthony s 24 točkami, priložnost je dobil tudi Vujačić, ki je v petih minutah zbral dve točki, dva skoka in podajo.

New York Knicks bodo v sredo doma gostili Houston Rockets, Detroit Pistons pa bodo gostovali v New Yorku pri Brooklyn Nets.