favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Deželak Junak tudi letos bo: »Oči, letos moraš zbrati milijon!«

Deli na:
Deželak Junak tudi letos bo: »Oči, letos moraš zbrati milijon!«

Miha Deželak - Foto: Radio 1

Štiri prijatelje najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, je obiskal sin Mihe Deželaka in naznanil veliko novico, ki smo jo že vsi težko pričakovali. Tradicionalni dobrodelni dogodek Radia 1, Deželak Junak tudi letos bo! Radio 1 je budno spremljal trenutno aktualno situacijo in se končno odločil, da je čas za še eno veliko akcijo, kjer ne poznajo besede ne, temveč samo: »gremo!«

Dobrodelna akcija, s katero želijo peljati na morje čim več otrok iz socialno šibkih družin, bo letos še večja in bo trajala še dlje, od 2. do 11. junija.

»Letos bo dogodek še večji zato, da gre še več otrok lahko na morje. Prosim te, če ga lahko podaljšaš za dva dni. Oči letos moraš zbrati milijon evrov,« je navdušeno dejal Matej Deželak in spravil Deželaka in ekipo Denis Avdić Showa do solz.

Bodi junak tudi ti in pošlji sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919



Miha je novico kot vedno sprejel čustveno, saj se vsako leto znova zaveda, kako pomembna vloga ga čaka. Otroci močno računajo nanj, saj jim bo že sedmo leto zapored polepšal poletne počitnice.

7426fe174eef40fd20ff199cdd3213df.jpeg

»Poslušalci, skupaj bomo zmogli. Dva dni dlje bo trajalo. A vi veste koliko je je to nasmehov, veselja, res se bom potrudil z ekipo, ki bo zraven mene. Denis, Anja in Jana pa me bodo spremljali v studiu. Gremo na polno,« je zmagovalno napovedal Deželak, ki pa ima tudi »menjavo«, če se bo na poti utrudil.

6fb449f8bbfed547037a1ddacde5d62c.jpeg

»Oči se celo leto trudi in dela s srcem za to, oči imaš to! Če boš rabil menjavo, ti kar pokliči, kondicije je dovolj,« je šaljivo dejal Matej.

Bo Deželaku uspelo tudi letos? Nihče ne dvomi v to, saj je že večkrat dokazal, da ima srce na pravem mestu, s pomočjo poslušalcev in celotne Slovenije pa mu bo na poti veliko lažje. Bodi junak tudi ti in pošlji sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.