nebo Dobra karma

Tedenski horoskop: povezava Sonca, Jupitra in Lune...

lidija bačič7 Svet24.si

FOTO: Lidija Bačić objavila vročo fotografijo ...

jansa otroci urska insta Reporter.si

Kdo pri Janševih skrbi za otroka, ko Urška ...

avtomobil, krško, stopnišče Svet24.si

FOTO: Voznica zapeljala vzvratno in pristala na ...

janez jansa pf1 Necenzurirano

Za Janševo vlado je najprej ekonomija, potem ...

facial joga glava navzgor Odkrito.si

Štiri vaje obrazne joge

Suzana Kozel Njena.si

Novinarka Planet TV drugič postala mamica

Magazin

Črnogorci se bodo letos pomerili v izolaciji namesto v ležanju

Deli na:
Črnogorci se bodo letos pomerili v izolaciji namesto v ležanju

/ - Foto: Adas Vasiliauskas

Črnogorci vsako leto pripravljajo tekmovanje v ležanju, ki pa ga zaradi epidemije covida-19 letos niso mogli izvesti. Organizatorji so se zato odločili za tekmovanje v izolaciji. Začelo se bo 5. februarja, zmagovalec pa bo prejel 300 evrov.

Pravila tekmovanja v etnološki vasi Montenegro v bližini Nikšića določajo, da bodo morali sodelujoči bivati sami v kolibi, ki je ne bodo smeli zapustiti. Sami bodo morali skrbeti za čistočo namestitve in posode. Televizorja in telefona ne bodo imeli, prav tako pa bosta prepovedana tobak in alkohol, piše na strani etno vasi na Facebooku.

Hrano bodo zagotovili organizatorji. Zagotavljajo, da bo hrana zdrava in da je bo ravno dovolj za zdrav dan. Vodo bodo imeli v namestitvi.

Odločili so se, da bo tekmovanje trajalo sedem dni. Vsak dan bodo udeleženci zapisali nekaj svojih vtisov, ki jih bodo organizatorji objavili na Instagramu. Zmagovalec bo tisti, ki bo na tem družbenem omrežju zbral največ glasov. Če bo izid tesen, pa bo o zmagovalcu odločila komisija. Ta bo sicer med vsemi prijavljenimi tudi izbrala od pet do sedem ljudi, ki bodo lahko sodelovali na tekmovanju.

Zmagovalec bo prejel nagrado v višini 300 evrov. Kdor bo zdržal manj kot tri dni, pa bo moral plačati celotne stroške namestitve in hrane v vrednosti 105 evrov, še piše na Facebooku vasice Montenegro.

Loading...