alja Odkrito.si

Ali Alja obžaluje nastop v šovu Pop TV-ja?

pes, mačka Svet24.si

Ker bodo kupili novega psa, se bodo znebili ...

Eva Longoria, Jose Baston Svet24.si

Zvezdnica pri 43 postala mama

Potekel potni list Svet24.si

Potnega lista ali osebne izkaznice ni več! Kaj ...

Selena Gomez, italija Najstnica.si

Selena Gomez ujeta v naši sosednji državi

35737651_992094877635247_5110765294146551808_n Petisvet

Očesna joga za izostritev vida

tina maze Njena.si

Konec skrivanja Tine Maze

Magazin

Conchita Wurst bo posnela prvi album

Deli na:
Conchita Wurst bo posnela prvi album

Foto: Reuters

Bradata avstrijska pevka Conchita Wurst bo posnela svoj prvi album, ki naj bi izšel spomladi. Album bo imel po pisanju francoske tiskovne agencije AFP sodobnejši zvok ter se bo oddaljil od evrovizijske uspešnice Rise like a Phoenix.

Kot je dejala umetnica, ki ji je letošnje leto prineslo zmago na izboru za pesem Evrovizije in nastop v Evropskem parlamentu, do sedaj zaradi vseh povabil in priložnosti, ki jih ni smela zamuditi, ni bilo časa za snemanje albuma. "Želela sem spoznati vse te ljudi in kar največ doživeti," je dejala.

Odkar je Conchita Wurst zmagala na izboru za pesem Evrovizije, je nastopila na londonskem trgu Trafalgar, kot model Jean-Paula Gaultierja je nastopila na Pariškem tednu mode, poleg tega je posodila glas sovi Evi v nemški sinhronizaciji risanke Pingvini z Madagaskarja. Trenutno je aktualno povabilo na januarsko podelitev nagrad zlati globusi v Los Angelesu. Te se bo, kot pravi, udeležila, pa tudi če bo to pomenilo preložitev snemanja albuma.

Wurstovo zaradi njenih sporočil o strpnosti in boju proti diskriminaciji številni razumejo kot ambasadorko za pravice istospolno usmerjenih.

Kdaj bo odložila svojo lasuljo, oprijeta oblačila in visoke pete, še ne ve. "Mogoče čez 20 let, mogoče naslednje leto, nisem se še odločila... Rada imam, kar počnem, rada sem Conchita, rada se oblačim in ličim," je dejala in dodala, da bo to počela, dokler se bo ob tem zabavala. Tistega dne, ko se bo spremenila v zagrenjenega starega transvestita, pa bo vedela, da je čas za umik s scene.