Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Čas je za novosti NEO: vsak NEO uporabnik ima lahko svoj TV-profil

Deli na:
Čas je za novosti NEO: vsak NEO uporabnik ima lahko svoj TV-profil

Pri spremljanju televizije nas pritegnejo različne vsebine. Nekateri prisegate na filme, drugi imate radi dokumentarne oddaje, otroci uživajo v risankah, mladostnike zanimajo povsem drugačne vsebine kot njihove starše.

Z razvojem postaja pametnejša tudi tehnologija, ki podpira ogled TV-vsebin, tako da pogosto na podlagi tega, kar gledate, prejmete priporočila, kaj bi vas morda še zanimala. Doslej ste priporočila prejemali na osnovi tega, kar ste gledali vsi družinski člani, odslej pa naročniki platforme NEO prejemate priporočila, ki so prilagojena vsakemu družinskemu članu posebej.

PRI TELEKOMU SLOVENIJE SO NAMREČ POSKRBELI, DA SI LAHKO ODSLEJ VSAK DRUŽINSKI ČLAN AKTIVIRA SVOJ NEO PROFIL.

V praksi to pomeni, da si lahko vsak razvrsti TV-programe po želji in si hkrati določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižica pa si priljubljene vsebine tudi shrani.

Najmlajši otrok bo lahko na svojem profilu gledal programe, ki jih bo izbral skupaj s starši in bodo primerni njegovi starosti. Očka bo tako lahko, na primer, izbral športne programe, mama pa bo na prvo mesto razvrstila filmske.


Vsak si lahko v nekaj minutah postavi profil, ki mu je najbolj pisan na kožo in hkrati uživa v vseh prednostih, ki jih omogoča pametno gledanje televizije. NEO se popolnoma prilagaja vašemu okusu: vsakemu posamezniku bo v svojem profilu dodajal priporočila vsebin, ki se najbolj skladajo z njegovimi izbranimi kanali in vsebinami, ki jih najraje gleda.

Med profili NEO preklaplja hitro in enostavno. Z glasovnim ukazom ali daljincem. NEO deluje na vašem TV-ju, mobitelu, tablici in računalniku. Ko si ustvarite svoj uporabniški profil, lahko z njim dostopate do svojih najljubših vsebin na vseh napravah. Še več o profilih NEO preberite na http://ts.si/profili.

DOŽIVITE IN PREIZKUSITE NEO!

Doživite NEO na spletu in se prijavite za 30-dnevno brezplačno poskusno obdobje. Na vaš e-naslov bomo poslali začasno geslo za dostop. Prijavite se na www.neo.io.

Spoznajte NEO tudi vi. Pokličite brezplačno številko 080 8000 ali obiščite najbližji Telekomov center in vstopite v novi svet.

NA VOLJO V PAKETIH NEO SVET, KJER DOBITE POLEG TELEVIZIJE ŠE SUPER HITRI INTERNET IN MOBILNO TELEFONIJO.