Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Magazin

Bodo v Črni na Koroškem še zadnjič sprejeli šampionko Tino Maze?

Deli na:
Bodo v Črni na Koroškem še zadnjič sprejeli šampionko Tino Maze?

Foto: Bobo

Najboljšo slovensko športnico Tino Maze nocoj pričakujejo v njenem domačem kraju, v Črni na Koroškem. Ob 18. uri ji pripravljajo sprejem pred kulturnim domom, ob 19.30 pa ima tam napovedano tudi novinarsko konferenco. V Črni pričakujejo številne navijače, po vseh treh koroških dolinah je do Črne organiziran tudi brezplačen avtobusni prevoz.

Minulo tekmovalno sezono je najboljša slovenska alpska smučarka zaključila na skupnem drugem mestu v svetovnem pokalu, na svetovnem prvenstvu je bila dvakrat prva in enkrat druga, ob tem pa je napovedala, da bo do poletja sprejela odločitev, ali bo tudi v prihodnji sezoni nadaljevala tekmovalno pot.

Tina Maze je svojo smučarsko pot začela v Črni na Koroškem, kjer se njenih uspehov vseskozi zelo veselijo in so šampionki v minulih letih ob zaključkih uspešnih sezon pripravili že več sprejemov.

Na današnjem sprejemu v Črni pripravljajo bogat glasbeni program, saj bodo nastopile skupine Siddharta, Šank Rock in 6 Pack Čukur. Koroški avtobusni prevoznik Koratur pa organizira brezplačen avtobusni prevoz do Črne in nazaj. Iz Slovenj Gradca bo avtobus krenil na pot ob 16.20 in potnike pobiral do Dravograda in po Mežiški dolini. Iz Radelj ob Dravi pa bo avtobus proti Črni odpeljal ob 16.10, je zapisano na spletni strani črnjanske občine.

loading...
Loading...