bencin Svet24.si

Znane so nove cene goriv: So dosegle rekord, ali ...

jasna kuljaj Svet24.si

FOTO: Kje dopustujejo slovenski estradniki?

Jaša jenull Necenzurirano

Kaj bo Jaša Jenull rekel ob izbiri šefa ...

pirc musar ms Reporter.si

Kako sta obogatela Nataša Pirc Musar in njen mož...

dragic Ekipa24.si

Ste videli, slišali? Dragićev govor soigralcem v...

sfox Odkrito.si

Ima legendarna pevka in starleta raka?

goran dragic 22 mm Ekipa24.si

Nič ne bo z združitvijo Dončića in Dragića v ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Anna Fenninger Tini: "Upam, da se spet vidimo! Morda na tekmi."

Deli na:
Anna Fenninger Tini: "Upam, da se spet vidimo! Morda na tekmi."

Foto: Reuters

Današnje sporočilo najboljše slovenske športnice Tine Maze, da si bo vzela leto dni premora, preden bo sprejela odločitve o koncu ali nadaljevanju tekmovalne poti v alpskem smučanju, je sprožil val odzivov na spletnem družbenem omrežju Twitter. Odzivajo se tako mediji z vsega sveta kot športniki, podporniki in ljubitelji športa.

Na odločitev Tine Maze so se med prvimi odzvale tudi njene tekmice. Avstrijka Anna Fenninger je Tini v tvitu zaželela vse najboljše pri prihodnjih odzivih in dodala: "Upam, da se spet vidimo! Morda na tekmi :) objem".

Najbolj množične so zahvale, čestitke. "Tina bo počivala in diplomirala. @Alesmrekar jo bo skušal poklicati :) Srečno @TinaMaze," je zapisal Val 202.

Planet Siol.net je medtem zapisal: "@TinaMaze je 'zamrznila' smučarsko kariero. 'Potrebujem počitek,' pravi naša šampionka. Tina, počakali te bomo!"

"@TinaMaze srečno naprej pri novih izzivih. Spočij si na zasluženem dopustu. Sreča spremlja hrabre!" je medtem objavila ekipa radijske postaje Radio 1.

Športna novinarka RTVS Polona Bertoncelj pa je objavila: "Bilo je veliko intervjujev, za najbolj čustvenega bi izbrala po medalji na OI 2010. Hvala, @TinaMaze za vse uspehe!"

Še številnejši so odzivi ljubiteljev smučanja. "Srečno @TinaMaze in hvala za vsa leta napetih zimskih dni," je na Twitterju na primer zapisal Gregor Lednik.

Pojavljajo pa se tudi različna ugibanja. Časnik Večer je na Twitterju denimo zapisal "Tina Maze je dala smuči na stran. Samo za eno sezono ali ...?"

Da gre za odmevno novico na svetovni ravni, dokazujejo brezštevilne objave medijev z vsega sveta. Francoska tiskovna agencija AFP je denimo informacijo o Tinini odločitvi objavila kot izredno novico.