favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Andrea Bocelli nocoj v Stožicah

Deli na:
Andrea Bocelli nocoj v Stožicah

Foto: Getty Images

Italijanski tenorist Andrea Bocelli bo nocoj nastopil v dvorani Stožice.

Na prvem samostojnem koncertu v Sloveniji bo predstavil največje uspešnice z albuma filmskih skladb Cinema pa tudi arije iz znanih oper Giuseppeja Verdija, Giacoma Puccinija in drugih uveljavljenih italijanskih skladateljev. V smeri Stožic bo veljal poseben prometni režim.

Bocelli bo v Ljubljani predstavil lani izdani 15. studijski album Cinema. Na njem so zbrane uspešnice iz filmov, kot so Gladiator, Boter, Zajtrk pri Tiffanyju in Ljubezenska zgodba, v Bocellijevi izvedbi. Organizatorji ljubljanskega koncerta napovedujejo glasbeno poslastico z nekaj presenečenji.

Tako imenovani toskanski slavček velja za enega najuspešnejših italijanskih glasbenikov v svetu. Oder si je delil z opernimi velikani, kot sta Jose Carreras in Placido Domingo, in do danes prodal več kot 80 milijonov albumov. Izkazal se je tudi kot tekstopisec in glasbeni producent.



Doslej je Bocelli nastopil na najslavnejših svetovnih odrih in mestih, med drugim v Carnegie Hallu, rimskem Koloseju, operah v Sydneyju in Berlinu ter Centralnem parku v New Yorku. Mednarodno slavo je požel s skladbo Time To Say Goodbye.

Koncert v Stožicah je že skoraj razprodan, organizatorji so v petek sporočili, da so zaradi velikega interesa dali v prodajo še 50 vstopnic.

Zaradi koncerta Andree Bocellija bo v smeri Stožic veljal poseben prometni režim. Organizatorji obiskovalce pozivajo, naj se odločijo za avtobus, s katerim se lahko ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi do Stožic popeljejo brezplačno.