joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

Magazin

Afera mladoletnice: to o obtožbah pravi Challe Salle

Deli na:
Afera mladoletnice: to o obtožbah pravi Challe Salle

Ana Vida Resnik je na instagramu objavila fotografijo s Challetom Salletom - spoznala naj bi se, ko je imela 15 let. - Foto: Instagram

Glasbenik Challe Salle, s pravim imenom Saša Petrović, se je znašel pod sumom spolnega nadlegovanja mladoletnic. V zadnjih dneh se je javno v zvezi s tem oglasila ena od deklet. Očitki na račun glasbenika so prišli na dan, ko je raper Zlatko, s pravim imenom Zlatan Čordić, minuli teden objavil pesem Klepec laže.

V njej je Zlatko Challetu Salletu očital, da naj bi nadlegoval mladoletna dekleta in da naj bi pretepal svojo partnerko. Zlatko je pesem izdal potem, ko se Challe Salle ni hotel opravičiti Zlatku za žaljive izjave, ki jih je podal v podcastu.

Kmalu po izidu pesmi je mlada ženska, ki je bila pri 15 letih spremljevalna vokalistka Challeta Salleta, na enem od družbenih omrežij navedla, da je začela piti alkohol, ker ji je Challe Salle rekel, da je na odru preveč sramežljiva.

"Ob vožnjah domov si me spraševal o moji intimi in me nagovarjal k pogovorom o seksu, čeprav se o tem nisem pogovarjala niti z vrstniki in mi je bilo vidno neprijetno. Po nastopu si me poljubljal na lice in vrat, čeprav sem imela prvi poljub le leto prej," je objavila. Po objavi na Instagramu naj bi prejela odzive več deklet s podobnimi izkušnjami.



Challe Salle je v prvem odzivu na Instagramu izpostavil, da proti njemu "ni bilo postopkov." Ni pa neposredno zanikal očitkov na svoj račun.

"Poudarjam, da nisem v nobenem postopku in proti meni nikoli ni bila podana prijava. Sem pa v preteklosti proti dekletom, ki o meni širijo neresnice, že podal prijavo in teče kazenski postopek, kjer sem sam oškodovan," se je odzval glasbenik.

Na ljubljanski policiji so minuli konec tedna za portal N1 povedali, da še niso prejeli nobenih kazenskih ovadb, vendar na podlagi javno dostopnih informacij preiskujejo primer, da bi ugotovili, ali so bila storjena kazniva dejanja, ki se preganjajo po uradni dolžnosti.