900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Adele bo zaigrala v filmu

Deli na:
Adele bo zaigrala v filmu

Foto: Reuters

Britanska pevka Adele, ki se je po treh letih vrnila na glasbeno sceno z uspešnico Hello - ta je bila že v prvem tednu od izida prodana v milijon izvodih -, se bo po pisanju britanskih časnikov preizkusila še kot igralka. Zaigrala naj bi v filmu režiserja njenega videa Hello Xavierja Dolana z naslovom The Death and Life of John F Donovan.

Film bo prvi angleški projekt kanadskega režiserja. V njem naj bi zaigrala priznana imena, kot so Jessica Chastain, Kit Harington, Susan Sarandon in Kathy Bates. Katero vlogo bo prevzela Adele, še ni znano.

V središču filmske zgodbe je ameriški igralec, ki se je znašel v medijski aferi, potem ko so odkrili njegovo korespondenco z 11-letno deklico, piše The Guardian.

Adele je letos izdala nov album 25. S tem je sledila vzorcu, da z naslovom albuma poudari svojo starost ob njegovemu nastanku. Prvenec je naslovila 19, drugi album pa 21. Slednji je vključeval veliko uspešnico Someone Like You in obveljal za najbolje prodajani album zadnjega desetletja. Po svetu so ga prodali v več kot 30 milijonih izvodov.

Naslovna skladba Hello je postala četrta Adelina skladba s številko ena na Billboardovi lestvici singlov po pesmih Rolling In the Deep, Someone Like You in Set fire to the Rain.