kuljaj jasna-m24 Odkrito.si

Jasna Kuljaj v toplicah doživela šok

karen mcdougal Svet24.si

Zajčica trdi, da je imela razmerje s Trumpom

Tiangong-1 Svet24.si

Kje bo v plamenih legel k večnemu počitku? ...

marjan šarec-volitve_prvi krog Svet24.si

Marjan Šarec: Na uho mi je prišlo nekaj, kar ...

Screenshot from 2018-03-20 11-44-20 Najstnica.si

Najboljši filmi o plesu

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj ima dovolj!

Kolumnisti

Uredništvo Reporterja vam želi srečno, zdravo, uspešno in veselo 2018!

Deli na:
Uredništvo Reporterja vam želi srečno, zdravo, uspešno in veselo 2018!

Drage bralke, bralci Reporterja! Naš odnos že skoraj desetletje temelji na zaupanju. Želimo si, da bi tako ostalo tudi v letu, ki prihaja. Življenje žal ne prinaša samo lepih stvari, naj bo tistih drugih čim manj. Uredništvo Reporterja vam želi srečno, zdravo, uspešno in veselo 2018!

Reporter bo v maju 2018 praznoval deseti rojstni dan. Vsako leto imamo več »prijateljev«, ki nam želijo vse najslabše. Neodvisni, nekontrolirani mediji so vedno trn v peti najrazličnejših sovražnikov svobode tiska. Ne samo politikov različnih barv, tudi predstavnikov kapitala, še posebno nevarne so povezave med obema kategorijama.

Javni interes, kateremu bi morali biti mediji po definiciji zavezani, je postal zadnja skrb. Štejejo le še sebični interesi, mediji pa so zgolj instrument za trgovanje, propagandno orožje.

Nikoli se nismo trkali po prsih, da smo najbolj objektivni, prvi v službi resnice. Pišemo tisto, kar mislimo, da je prav. Izbrali smo težjo pot. Že od ustanovitve naprej živimo na trgu, nimamo političnih botrov in mecenov iz istih logov. Nismo brez napak, imamo pa čisto vest in nikomur nismo nič dolžni. Ni lahko, položaj na medijskem trgu je iz leta v leto težji, tudi Reporter se mora prilagajati novim razmeram in tehnološkim izzivom.

Foto: Profimedia

Dokler bomo imeli dovolj bralcev tako tiskane kot spletne izdaje, predvsem pa rednih kupcev tedenske revije, ki nam zagotavljate potrebne prihodke za naše delo, bomo izpolnjevali naše poslanstvo, ne glede na pritiske, ki jih doživljamo. Če ne bi bili pomembni, vplivni, če se nas ne bi bali, se z nami gotovo ne bi toliko obremenjevali.

Uredništvo Reporterja vam želi srečno, zdravo, uspešno in veselo 2018!