severina Svet24.si

VIDEO: Severina objavila ta posnetek in do srca ...

profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

Hengsberg, kmetija, avstrijski gasilci Svet24.si

FOTO: Upokojenec želel na vrtu pokopati mačko, a...

kris Svet24.si

VIDEO: »Lahko se igram brez opornice in brez nje ...

internal-clock-795726_1280 Dobra karma

Usodna datuma 12. in 26. 12.: osvoboditev ženskih...

jernej šugman Njena.si

Minili sta dve leti od smrti Jerneja Šugmana

tanja-balabanić, jan-klobasa Njena.si

Tanja Balabanić zaslužila na račun nestrpnežev

Kolumnisti

Prizadet sem!

Deli na:
Prizadet sem!

Foto: Primož Lavre

Ker stalno poslušam paberkovanje ključnih politikov, da moramo biti tolerantni do netolerantnih.

Ker lahko pokrita oseba v imenu islama in ob pomoči slovenske policije na stopnišču krščanske cerkve v naši prestolnici dvigne roke v znak zmagoslavja.

Ker v je božičnem času naša Ljubljana videti kot poturčena prestolnica, kjer so glavne zvezde trubači.

Ker mi poskušajo lažnivi mediji razlagati, da islamistični teroristični napadi po Evropi nimajo zveze z islamom.

Ker mi razni bleferji razlagajo, da je resnica sovražni govor in laž resnica.

Ker mi hočejo odvzeti svobodo govora pod krinko pregona sovražnega govora.

Ker mi invazijska drhal, ob pomoči domačih izdajalcev in pete kolone, pravi, da je prizadeta, ker jim pokažem ogledalo.

Ker nas Slovence, Evropejce, državljane in volivce politični odločevalci, levodesni vsegliharji prodajajo za pest novčičev srednjeveški civilizaciji, ki temelji na eni knjigi.

Prizadet sem in užaljen, ker me tako žalijo! Hkrati sem tudi jezen in ogorčen. Pred našimi očmi nas in naše otroke pehajo v nesrečo. Pod krinko humanitarnosti in z vplivanjem na naša čustva so poskušali prodajati razlage, zakaj bodo migrantske arabske horde dobre za nas. Lagali so nam takrat in lažejo nam danes. Okužili so nas z rakom, zasejali so rakaste celice po celotni Evropi. Kaj drugega je to kot uvoz milijonov neizobraženih mladih moških, ki ne spoštujejo ničesar, na čemer temelji naša družba. Moških, v čigar kulturi je, da ne spoštujejo žena. Moških, ki niso navajeni delati. Arabec, ki bo delal 40 let v avtomobilski tovarni na Bavarskem, je film, ki ga ni in ga ne bomo videli. Zakaj so nas sploh okužili s tem rakom? Komu je to v interesu in koliko je dobil za to plačano? Levodesnim vsegliharjem in njihovim gospodarjem iz ozadja. Kako je to v praksi, vidimo na primeru katarske vojašnice džamije v Ljubljani. Skupaj so si delili krvave srebrnike za molk o gradnji vojašnice ter so glasovali proti volji ljudstva na Poljskem, kakor tudi proti svobodi govora, vse pod krinko resolucije proti Rusiji.

Diagnozo oziroma več diagnoz sem postavil že zdavnaj, kakor tudi terapijo. Nič nezakonitih migrantov, to je edina dolgoročna varnostna politika. Ničelna stopnja do kakršnihkoli poskusov islamizacije in arabizacije naše družbe je imperativ. Na incident s stopnišča cerkve na Prešernovem trgu pa jasen odgovor: v Sloveniji se je to zgodilo trikrat. Prvič, zadnjič in nikoli več! Vsem, to mora biti jasno, tudi tistim, ki so februarja letos na Kotnikovi pozdravljali nezakonite migrante/begunce. Ne bomo dovolili uvoza 100.000 Arabcev, o čemer so sanjali v glavnem režimskem trobilu. Ne bomo več tiho spremljali levo-desno vsegliharske razprodaje naše domovine s prikritim vzpostavljanjem migrantskih centrov v manjših slovenskih krajih. Za center v Logatcu so vsi vsegliharski svetniki dvignili roke, razpoke med njimi se kažejo v Črnomlju in Velenju. Ljudstvo je po shodih v Kidričevem, Šenčurju in Lenartu spet vzelo oblast v svoje roke. Župansko ignoriranje podpisov civilnih iniciativ za referendum, ali želijo živeti v kraju, kjer se bodo njihovi otroci lahko zvečer mirno sprehajali in igrali, je državni udar na lokalni ravni. Župani bodo slej kot prej spoznali, kje so doma in kdo jih je volil. Bilo je dovolj tega javnomnenjskega posiljevanja in prodajanja bučk, da moramo pomagati. Ja, kdo se ukvarja s 300.000 našimi sodržavljani in njihovimi otroki, Slovenkami in Slovenci, ki že leta in leta životarijo pod pragom revščine. Zakaj se ne poskrbi najprej zanje. Pravijo nam celo, da smo Slovenci krivi za vojne na Bližnjem vzhodu ali v Afriki. Ve se, kdo je kriv in kdo odgovoren, naj tisti, ki so zakuhali to vročo juho, to tudi pojejo.

Vsegliharska, nenačelna politika bo ob koncu leta, leta terorističnih napadov po evropskih mestih, Bruslju, Nici, Berlinu, morala narediti samorefleksijo. Desnosredinska politika za spoznanje, da je izdala svoje volivce, ki imajo zelo jasna civilizacijska in vrednostna stališča, ter za kesanje in prošnjo odpustka, da tako ne bo več. Levosredinska politika za spoznanje, da je paktiranje z »manjšino«, ki ima za cilj uničenje naše civilizacije, žaganje veje, na kateri sedijo sami. Levičarji, komunisti, socialisti in socialdemokrati so se vnovič preoblekli. Na evropski ravni se že razglašajo za progresivce, naprednjake. S takšnimi temeljnimi civilizacijskimi stališči in napadom na naše otroke niso nikakršni progresivci ali naprednjaki. So le uničevalci in nazadnjaki! Nenačelna koalicija je obsojena na propad, ker je to koalicija denarja in moči, ne vrednot. Stoji na trhlih temeljih kratkoročnih (finančnih) interesov brez legitimnosti nas, ljudstva. Ljudstvo se prebuja in mu sploh ni všeč, kar vidi. Slovenci se spominjamo iz zgodovine reka grad gori, grof beži. Okrog naših gradov se že nabira slama in dračje, drva pa tudi prihajajo. Modro bi bilo vse skupaj zaustaviti, dokler je še čas.

Slovenija v Evropi je kot ladja na razburkanem morju. Valovi so visoki, vetrovi jaki, pihajo pa iz vseh smeri. Krmar mora ostati zbran in osredotočen. Ne more vplivati na morje in vetrove, lahko pa ladjo tako krmari, da bo našla varen pristan. Jaz poskušam s svojimi zapisi pomagati krmarju oziroma krmarjem. Ob tem sem deležen kritike in levodesnih klofut, tako v medijih kot z zlorabo pravosodnih in drugih institucij. Ker vem, da imam prav, bo uporaba polnega arzenala svobode govora pot naprej. Kajti užaljen in prizadet sem, ker tisti, ki nam ne želijo dobro, mislijo, da nas bodo utišali. Prizadet sem, ker nas tako podcenjujejo. In prizadet sem, ker so nam vsilili raka in nam zapacali leto 2016 s terorističnimi napadi po naših mestih. Hkrati sem odločen, da ne bom dovolil, da mi invazijski okupatorji razlagajo, kako so oni prizadeti. Če se počutijo prizadete, je vrnitev tja, od koder so prišli, najboljša izbira, zame, ki sem prizadet, in zanje, ki so prizadeti. V letu, ki je pred nami, jim vsi skupaj pomagajmo. Ob praznovanju božiča, v krogu z družino in s prijatelji pa si zaželimo, da si bomo v letu, ki prihaja, delili mnogo bolj vesele in vzpodbudne misli, kot je večina prej zapisanih.

KOLUMNE IZRAŽAJO STALIŠČA AVTORJEV IN NE NUJNO UREDNIŠTVA REPORTERJA.loading...
Loading...